Justin Bieber održao prvi solo nastup posle više od godinu dana
Justin Bieber održao prvi solo nastup posle više od godinu dana

Justin Bieber održao prvi solo nastup
posle više od godinu dana

This is not a drill. Justin Bieber održao je prvi solistički nastup nakon više od godinu dana i to na NHL All-Star događaju. Snimci sa ekskluzivnog događaja koji su se pojavili na društvenim mrežama zaludeli su die-hard fanove s obzirom na to da je Justin otpevao nekoliko najvećih hitova u karijeru. Plastičnije rečeno, Bieber je (konačno) izveo pesmu Baby, a set lista je uključivala i numere poput Eenie Meenie, Peaches, Ghost i Hold On. Iznenađenje večeri je bespogovorno bio trenutak kada je savremena ikona pop muzike otpevala pesmu Snooze koju u originalu izvodi SZA. Prisetimo se, Justin Bieber se prvobitno pojavio u spotu za pesmu Snooze, da bi ubrzo nakon toga dvojac izbacio akustičnu verziju pomenute numere.

Poput brojnih artista, Justin Bieber je u junu 2022. godine prvobitno odložio dva koncerta u Torontu, da bi tik pred grandiozni povratak na domaću scenu pop pevač odložio svetsku turneju. Ubrzo nakon toga Justice turneja je u potpunosti otkazana. Justin se posvetio zdravlju, a nakon toga na scenu je zakoračio samo dva puta i to kao gost. Sve do 2. februara kada je prisutnima priredio svojevrsni spektakl za pamćenje. Reklo bi se da je ovo bila neka vrsta njegovog iskupljenja.

U međuvremenu, kako smo već istakli, Bieber se samo dva puta pojavio na sceni. Naime, u januaru 2023. pevač se pojavio kao gost iznenađenja tokom nastupa australijskog repera The Kid LAROI-a i to kako bi zajedno otpevali duet Stay. Takođe, na prošlogodišnjem festivalu Rolling Loud nakratko se pojavio na sceni i sa reperom Don Toliverom.

Foto: Profimedia, Instagram (@justinbieber, @newbranches)

Učitati još
Zatvori