Gužva 011 – diže se hajp oko nove žurke u gradu, donosimo sve o tome
Gužva 011 – diže se hajp oko nove žurke u gradu, donosimo sve o tome

Gužva 011 – diže se hajp oko nove
žurke u gradu, donosimo sve o tome

Pored našeg ovonedeljnog nezaboravnog provoda i 021. night escapea u Novom Sadu, 011. night escapes osetili su potrebu da pronađu još luđe i dinamičnije žurke. Beogradski agent 011 uleteo je u pomoć poznatom night escapesu i u jednom trenutku naleteo na ogromnu gužvu. Navikavši na beogradski rush hour, ova masa mu nije bila strana. Međutim, nešto se razlikovalo. Ovu veliku gužvu spojila je ljubav prema raznovrsnoj muzici, opuštenim i nezaboravnim izlascima. Ispostavilo se da je naš misteriozni agent naleteo na Gužvu 011, novu žurku oko koje se diže veliki hajp u gradu a mi vam donosimo sve o tome.

Gde si? U gužvi

Gužva 011 definitivno uzima mesto našeg novog miljenika kada je beogradski nightlife u pitanju. Prepoznatljivo ime, žurka je dobila po uzoru na svima poznatu beogradsku gužvu. Međutim, u ovoj gužvi ljudi se okupljaju zajedničkom ljubavlju prema muzici i dobrom provodu. Jedan od glavnih motiva ovog naziva predstavlja želja da u Gužvi 011 i pomenutoj masi, vlada jednakost. Ovu ideologiju Gužva 011 prenela je svojim konceptom otvorenih vrata i nepostojećih uslova. Možete popiti jedan koktel ili dva, a možda i otvorite flašu pića ali vaše mesto neće zavisiti od količine koju planirate da popijete. Svojim promotivnim vizualima, autentična žurka ističe mnogobrojne beogradske znamenitosti, osvrtajući se na gužvu ovih visokoposećenih mesta.

UMAMI BG
/@umami.bg/

Koncept otvorenih vrata

Euforiju koju ova žurka prenosi, možete osetiti svakog petka, od 21 – 02h u novoj beogradskog gastro i nightlife senzaciji, UMAMI coctail & sushi baru. Pored svog  autentičnog enterijera, ovaj fantastičan koncept sastoji se iz sushi restorana koji se petkom i subotom pretvara u najveću žurku u gradu. Gužva 011, svojim konceptom otvorenih vrata, ističe da je ulaz dostupan svima, bilo kome u bilo koje doba. Rezervacije se primaju, međutim nisu obavezne. Svojim pažljivo izabranim terminom, ova žurka osvojila je srce beogradske gužve. Ovaj koncept dobija epitet istinskog dobrog provoda bez hungover osećaja i uobičajene izmorenosti nakon turbulentnih beogradskih izlazaka. Uz fenomenalan koncept žurke možete uživati u vanserijskim koktelima UMAMI bara.

UMAMI BG
/@umami.bg/
UMAMI BG
/@umami.bg/

Muzički rolerkoster

Ustanovili smo da poznatu beogradsku Gužvu 011, spaja dobra muzika, a kako smo u masi svi jednaki neizostavan je diverzifikovani muzički miks pun različitih žanrova. Naša omiljena gužva poseduje po nešto za svakog člana famozne mase, od evergreen hitova sedamdesetih godina do koketnog talasa 2000-tih i fresh trep wavea. Ovaj muzički rolerkoster radi na frekvenciji retra, modernog i neizostavnog. Talas autentičnosti i raznolikosti prati svakonedeljna promena DJ-eva.

/@umami.bg/
/@umami.bg/
/@umami.bg/
/@umami.bg/

Beogradski agent 011 još jednom je uspešno pronašao svoje skrovište ovog petka, a ne sumnjamo da ćete se i vi u večernjim časovima pronaći u beogradskoj Gužvi 011.

Foto: Instagram/ @umami.bg@guzva011

Učitati još
Zatvori