011. night escapes: Vikend euforija u Beogradu
011. night escapes: Vikend euforija u Beogradu

011. night escapes: Vikend
euforija u Beogradu

Let’s get loud.

Nove vikend avanture su pred nama, a party groznica nas uveliko hvata. Beograd nikada ne spava, a ove nedelje pripremili smo pravu poslasticu isprepletenih ukusa koja predstavlja idealnu fuziju različitih ritmova. Od dobro poznatog zvuka dvehiljaditih, preko najfinijeg hausa, pa sve do legendarnih stihova Zdravka Čolića – poslednji vikend januara rezervisan je za melodramatičnu muzičku pustolovinu.

011

011. night escapes


 

STEP INTO 2000S / ZappaBaza

STEP into 2000s je žurka simboličnog naziva koja nas vrtoglavo vraća u period kada je sve izgledalo mnogo jednostavnije – pili smo Step sokove i slušali najlepši RNB. Ubrzo je na bitu bio (isključivo) DJ Shone, a Elitni odredi zaludeli su domaću scenu. Loreen je pobedila na Evroviziji, a ni Innu nismo manje slušali. Sve ovo imaćete priliku da čujete u petak, 26. januara u ZappaBazi.

ČOLA NIGHT / Tok Bar

Legenda domaće muzičke scene oduvek je simbol dobrog provoda, a njegove pesme nikada nisu pripadale (samo) jednoj generaciji. Upravo zbog toga, ekipa iz Tok Bara osmislila je jedinstven all night koncept koji se oslanja na ideologiju slušanja isključivo najvećih hitova Zdravka Čolića. Za pultom će se nalaziti DJ Role i DJ Kris koji će vas u petak, 26. januara od 22h sprovesti kroz diskografiju jednog od najvećih muzičkih umetnika savremenog poimanja domaće muzike.

ROSSA & ISIDOR / Troika Club

Groove ponovo odjekuje iz prostorija kluba Troika. Naime, za DJ pultom se ove nedelje nalazi dinamičan duo koji donosi dozu energičnog tempa u svom prepoznatljivom stilu. Kako će set biti inspirisan zvucima dobro poznatog party ostrva, pripremite se da vas ponese magija autentičnog hausa isprepletenog latino i afro elementima. Rossa i Isidor očekuju vas u klubu Troika u subotu, 27. januara od 22h.

DANIJEL ČEHRANOV I IVAN ZEC / Backstage

Klub Backstage vam šalje veoma jasnu poruku – Let the Saturday night madness begin! Naime, beogradski klub će ove nedelje ugostiti prepoznatljiva imena domaće DJ scene. Danijel Čehranov i Ivan Zec vrteće najpopularnije zvuke elektronske muzike i zaista nećete želeti da propustite nijedan trenutak ove uzbudljive atmosfere. Nezaboravna party avantura rezervisana je za subotu, 27. januar od 22h.

JFR, BOKEE I MIGAZZ / Kult Club

Vikend u beogradskom klubu Kult predvodi talentovani argentinski DJ i producent JFR koji je postao miljenik clubbing scene zbog svoje zvučne vitalnosti i zarazne energije kojom odiše kada stane za pult. Takođe, JFR ima impresivan katalog izdanja na lejblovima kao što su Anjunadeep, Musique de Lune, Clubsonica, Onedotsixtwo, a ove subote, 27. januara predstaviće se i domaćoj publici.

Foto: Instagram (@backstagebelgrade, @troika.club, @caffebartok, @zappabaza), Profimedia

Učitati još
Zatvori