011. night escapes: Vikend euforija u Beogradu
011. night escapes: Vikend euforija u Beogradu

011. night escapes: Vikend
euforija u Beogradu

Another one (in DJ Khaled’a voice).

Uveliko je jasno da pred kraj radne nedelje popisujemo najvažnija dešavanja predstojećeg vikenda, a ovog puta donosimo fuziju različitog zuka koji će dominirati beogradskom clubbing scenom 15. i 16. marta.

Ukoliko vaša vikend euforija počinje nešto ranije, četvrtak je uvek dobar izgovor za još bolji izlazak. Naši predlozi su Backstage i povratak u period najvećih hitova devedesetih ili pak veče posvećeno tek održanoj Pesmi za Evroviziju i to u prostorijama ZappaBaze.

Bilo kako bilo, u nastavku teksta pinovali smo must-visit mesta za vikend pred nama.

 

011. night escapes: Vikend euforija u Beogradu

VIELS / Drugstore

Početak vikenda rezervisan je za klub Drugstore. Zašto, pitate se? Zato što će se u petak za DJ pultom naći rezidenti Filip Xavi i Milo Raad kojima će se pridružiti kolega iz Milana. Reč je o rezidentu popularnog kluba Acquario, a Viels je ujedno i osnivač End Of Perception lejbla sa izdanjima na Warm Up, Non Series, Mord, Semantica Record.

 

011. night escapes: Vikend euforija u Beogradu

NENI / Pola-pola

New place in town uveliko je sinonim dobrog provoda. Naime, inovativnost ovog prostora je imperativ, a koncept koji spaja fotografiju i jednostavni odlazak na kafu (ili koktele?) idejna je vizija genijalne Kristine Fiscan. Ove subote za atmosferu će biti zadužen Neni i pažljivo kreirana set lista. I mnogo dobar hip hop.

011. night escapes: Vikend euforija u Beogradu
@polapola.bg

NEVENA JEREMIĆ / Lift

Next stop – Cetinjska. Lift je odavno prepoznat kao epicentar alternativne kulture i underground ideologija, a ove subote su pripremili party za pamćanje jer će se za DJ pultom naći talentovana Nevena Jeremić. Radoznalost je polazna tačka njenih setova, a dinamičnu atmosferu upotpunjuju različiti žanrovi kao što su soul, bugi, disko, acid tehno i house. Svoja tri go-to miksa je podelila sa nama.

011. night escapes: Vikend euforija u Beogradu
@liftbg

MINT / Sprat

Još uvek smo u Cetinjskoj i prelazimo u (na?) Sprat. Najpopularniji party koncept iz Skoplja dolazi u našu prestonicu i bespogovorno tvrdimo da je MINT žurka koja se ne propušta. U subotu vas očekuje imprezivno iskustvo koje se oslanja na audio-vizuelnu ideologiju i R&B, soul i house zvuk. Muziku vrte Andrej Vlaski, Marko Gelev i Nikola Zdravkov, a ovaj nesvakidašnji događaj realizovan je u saradnji sa ultimativnim streetwear brendom OX koji je stoji iza kreativne direkcije.

Učitati još
Zatvori