011. night escapes: Vikend euforija u Beogradu
011. night escapes: Vikend euforija u Beogradu

011. night escapes: Vikend
euforija u Beogradu

Proleće je tu, a sa njim i – najbolje žurke u gradu. Sa promenom modnih ideologija neminovno se uspostavljaju nova lifestyle načela, a dok se u prestonici zvanično ne dogodi smena clubbing scene, koja se čim tempeature pređu dvadeset stepen seli na svojevrsni letnje lokacije, imamo još malo vremena da uživamo u odlascima u lokale koji su bili IT mesto u mesecima za nama.

Shodno tome, Journal ekipa vam je još jednom pripremila ultimativni vikend vodič kojim nastojimo da vas provozamo kroz must-visit dešavanja za 22. i 23. mart.

011. night escapes: Vikend euforija u Beogradu


BEGE FANK / Pola-pola

Sada već tradicionalno petak rezervišemo za Pola-pola i đuskanje tokom cele noći. Lokalno kojem smo uveliko govorili predstavlja jedinstven koncept koji implementira ideologiju odlaska na kafu (piće) i pripreme u foto-studiju. Ovog petka za atmosferu će biti zadužen genijalni Bege Fank koji će vrteti praktično sve – od soula, disca, housea, pa i očekivanog funka.

ROSSA, DEAF IN MINI & GORAN STARČEVIĆ / Troika

Beogradski klub Troika ove sezone bila je neizostavna clubbing stanica, a kažu da dobre stvari nikako ne treba menjati. Shodno tome, i ovog petka smo u Karađordevoj gde nas očekuje trio fantastiko – Rossa, Deaf in Mini i Goran Starčević. Afrobeat je imperativ, a dobar party neminovan.

TRUST ISSUES / Budućnost

Subotom menjamo žanrove, a nakon dobrog elektronskog zvuka nakratko prelazimo na još bolji hip hop. Naime, Truss Issues je novi koncept na čijem repertorau će se naći hitovi iz perioda zlatne ere trap i R&B, a prva žurka biće organizovana 23. marta u klubu Budućnost. Set lista biće podeljena u takozvanih five stages of grief – denial, anger, bargaining, depression and acceptance.

Dejan Nedeljković, Kid Kimi & Marko Milosavljević / Klub Kult

Klub Kult će ovog petka predstaviri veče pravih audiofila koje se jednom godišnje, sada već tradicionalno, iza kojeg stoje najzvučnija imena beogradske DJ scene Dejan Nedeljković, Kid Kimi i Marko Milosavljević. Kada je reč o njihovoj set listi, Marko Milosavljević je prepoznatljiv po spajanju svih nijansi house i techno zvuka dok je Kid Kimi poznat po jedinstvenim dubokim bass linijama. Oni će nas zajedno sa Dekijem Nedeljkovićem uvesti u muzičku bajku koja kreira fuziju electro, house i minimal bitova.

@club.kult
Učitati još
Zatvori