021. night escapes: Vikend euforija u Novom Sadu
021. night escapes: Vikend euforija u Novom Sadu

021. night escapes: Vikend
euforija u Novom Sadu

Za tačno nedelju dana počinje proleće, a upravo zbog toga ovog vikenda proslavljamo kraj zime i konačno se opraštamo od hladnijeg vremena. Dakle, ukoliko niste imali konkretan povod za ovonedeljni izlazak – neka vam ovaj bude dovoljan. Naravno, jednačina je kao i uvek prosta. Mi smo objedinili žurke u Novom Sadu koje već na prvi pogled garantuju dobar provod i na kojima možete da zaigrate uz omiljene ritmove. A na vama preostaje da odaberete omiljeno mesto i okupite omiljeno društvo.

021
profimedia

021. night escapes


OD SREDE DO SUBOTE / PUBERAJ

Žurke u PUBeraju organizuju se više puta tokom nedelje. Stoga nam ovo mesto predstavlja nezaobilaznu stanicu na svakih nekoliko dana. Ovaj put, vikend startuje ranije – već u sredu – a tada će muziku puštati LESA. Potom slede HAJDUK i MANDISA (četvrtak), pa Luka Šćepanović aka LUTON (petak). Naposletku, u subotu će za DJ pultom biti Ilija Savić.

Svako od njih predstaviće miks numera koje su idealne za đuskanje do sitnih sati a, ako nas pitate, sigurni smo da će baš svaki set biti inovativan, detaljan i beskrajno zabavan. Štaviše, ukoliko ćete nekoga od njih slušati prvi put, možda ćete baš u njemu ili njoj pronaći novog omiljenog DJ-a.

KRISTIJAN MOLNAR / TUNNEL

Ovog petka – 15. marta – na plesnom podijumu nema stajanja. Za celonoćni ples u Tunnelu biće zadužen Kristijan Molnar koji je miljenik kako beogradske, tako i novosadske publike. Vrhunski selektor muzike iz celog sveta, sa kojim najveće svetske zvezde dance muzike rado dele pult, će vas dočekati sa osmehom na licu i selekcijom hitova koje ne želite da propustite.

Kao i uvek, ulaz pre ponoći naplaćuje se 700 dinara, a nakon ponoći 1000 dinara. A jedno je sigurno – ovog petka ne želite da propustite da budete deo žurke koja će se zasigurno prepričavati danima.

PETAK & SUBOTA / LABAR

Ovog petka, na vratima LABar-a će vas dočekati Thicc Boi x Same i Coco. Prvi dvojac predstavlja novosadski duo koji je zabeležio nastupe na nekim od najvećih svetskih festivala. U LABar oni će doneti zvukove koji nose žanrovske etikete techno, house & garage. Naravno, tu će biti još jedno značajno ime aka Coco koji je svoj zvuk pretočio u nešto mračniji, ali opet laganiji techno zvuk.

Već narednog dana, odnosno u subotu, za reprizu dobrog provod biće zadužena Endži koja je poznata po stilu koji često uključuje vokale i ponavljajuće melodije. Ova devojka pored techno zvuka vešto istražuje i druge žanrove, a zbog talenta koji poseduje imala je priliku da deli binu sa izvođačima kao što su Nico Moreno, Fernanda Martins i mnogi drugi.

ČOLA DO BOLA VEČE / KC LAB

Kud bi‘ s tobom osim u teatar? U KC LAB. I to u subotu, 16. marta, na žurku pod nazivom Čola do Bola koja slavi šaroliku diskografiju i dugogodišnju karijeru Zdravka Čolića. Na njoj ćete imati priliku da čujete timeless hitove izvođača kog obožavaju gotovo sve generacije, te da se povežete sa ljudima koji ga verovatno vole isto koliko i vi.

Dakle, okupite omiljeno društvo na vreme, i obratite pažnju na to da vam ne bude (pre)visoka peta, te da vam za plesanje haljina ne smeta. Žurka počinje već od 20 časova, a ulaznice se naplaćuju 200 dinara. Sav prihod odlazi izvođačima programa.

Učitati još
Zatvori