Eminem radi na novom albumu, znamo kada će biti dostupan
Eminem radi na novom albumu, znamo kada će biti dostupan

Eminem radi na novom albumu, znamo
kada će biti dostupan

The Real Slim Shady is back! Eminem, ikonični reper radi na svom novom albumu, koji će lansirati ove godine. Naime, Dr. Dre, legendarni producent, reper i muzički mogul dao je ekskluzivu Jimmyju Kimmelu, prilikom gostovanja u njegovoj emisiji, gde je najavio da Eminem uveliko radi na svom novom albumu koji ćemo imati priliku da čujemo ove godine.

50 Cent, Eminem i Dr. Dre

Dr. Dre je gostovao u emisiji Jimmy Kimmel Live, zbog primanja počasne zvezde na Bulevaru slavnih. U emisiji su mu se pridružili i reperi Snoop Dog i 50 Cent, gde su se zajedno prisećali uzbudljivih momenata zajedničke karijere. Dr. Dre, čije je pravo ime Andre Romelle Young, je započeo svoju karijeru kao član grupe World Class Wreckin’ Cru 1985. godine, da bi kasnije stekao slavu sa rap grupom N.W.A. Osnovao je Aftermath Records i postao jedan od najtraženijih producenata u rep žanru 2000-ih. Kao producent privukao je velike igrače u svetu repa, i posledično je na ceremoniji okupio toliko veliku publiku da je Bulevar slavnih morao privremeno da se zatvori, dok je primao svoje priznanje. Dre je na ceremoniji bio u društvu Xzibita, 50 Centa, svog dugogodišnjeg prijatelja Snoop Dogga i naravno uz Eminema.

Eminem

The fantastic duo

Dr. Dre je dao ekskluzivu Kimmelu, najavivši da Eminem radi na novom albumu. Kako je naveo, Eminem mu je dao dopuštenje da objavi novosti. Njihova zajednička karijera goes way back. Od njihove prve saradnje, Dre je suosnivački producirao sve Eminemove studijske albume, uključujući The Slim Shady LP, The Marshall Mathers LP i The Eminem Show. Tri od šest Dr. Dre-ovih Grammy nagrada došle su kroz saradnju sa reperom.

Ovo novo izdanje biće Eminemov 12. studijski album, nakon albuma Music to Be Murdered By iz 2020. Ukoliko vam je nedostajala njegova virtuoznost, sposobnost da ispriča priču kroz stihove i neizmerna energija koju unosi u svaku pesmu, imaćete priliku da je čujete nakon četiri godine pauze. Mi jedva čekamo.

Foto: Instagram @eminem/ Profimedia

Učitati još
Zatvori