Drake i 21 Savage imaju novi album ‘Her Loss’
Drake i 21 Savage imaju novi album ‘Her Loss’

Drake i 21 Savage imaju novi album
‘Her Loss’

Da li smo sasvim slučajno propustili idejnu trilogiju I was certified lover boy but honestly, nevermind… it’s her loss? I da jesmo, prvi utisci svakako govore o neosporivoj dominaciji repera 21 Savage-a. Kada kažemo domanaciji, svakako ne govorimo o celokupnom vremenskom pojavljivanju jer je Drake neosnovano okupirao album, iako je tehnički i lirički doprinos nekoliko godina mlađeg izvođača umnogome nadmoćniji. Muzički projekat Her Loss zvuči kao bilo koji drugi Drakeov album, osim što ga ovoga puta povremeno spasava 21 Savage. Produkcijski – status quo.

Album Her Loss snimljen je sa namerom da se prikaže trenutak muzičkog odrastanja, kada se pesme više ne snimanju za klubsku scenu već kao kulturno zaveštanje jednog poretka. Posmatrajući projekat iz ugla muzike za odrasle, čini nam se da tematika ipak nije ispunjena. Kontroverzne prozivke, mizogine linije i mnoštvo ničega novog svakako ne prikazuju umetnički napredak, niti vizionarske veštine kanadskog izvođača.

“This bitch lie ’bout gettin’ shots, but she still a stallion“ – Circo Loco, referenca na Megan Thee Stallion i Tory Lanez priču o pucnjavi.

Dragi Drake,

Nakon atraktivne kampanje usmerene na ismevanje tradicionalnih načina najavljivanja albuma poput lažne Vogue naslovnice, kao i beskonačno dosadnih intervjua bili smo veoma naivni misleći da nas očekuje ikoničan album u Views stilu. Prilično razočaravajuće… i na kraju dana da li je stvarno njen gubitak?

Foto. Instagram

Učitati još
Zatvori