Miley Cyrus x Dolce & Gabbana – kampanja koja je zapalila internet
Miley Cyrus x Dolce & Gabbana – kampanja koja je zapalila internet

Miley Cyrus x Dolce & Gabbana –
kampanja koja je zapalila internet

Polako ali sigurno, pop ikona Miley Cyrus, uzima titulu it devojke 2024. godine. Nakon dve osvojene Grammy nagrade i muzičke kolaboracije s Pharellom, Mileynom šarmu nisu mogli odoleti ni brojni giganti modne industrije. Nova kampanja modne kuće Dolce & Gabbane u spoju s našom omiljenom zvezdom, donela je heat wave koji nam je svima bio potreban. Vodimo vas u deep dive nove Dolce & Gabbana eyewear kolekcije uz ičoničnu Miley Cyrus.

Miley Dolce collab
Miley Cyrus x Dolce Gabbana
Miley Dolce collab
Miley Cyrus x Dolce Gabbana

Sweet like Dolce iconic like Miley

Poznati italijanski brend Dolce & Gabbana  prezentovao je svoju novu eyewear kolekciju za proleće/ leto 2o24.godine. Ovaj fenomenalan koncept čine naočare za vid i sunce, različitih oblika, dezena i silueta. Pomenuta kolekcija postigla je singeriju elegancije i autentičnog cool izgleda. Uz Mileyn tejk, ne smunljamo da će ova kolekcija već sutra biti sold out.

Miley Dolce collab
Miley Cyrus x Dolce Gabbana
Miley Dolce collab
Miley Cyrus x Dolce Gabbana
Miley Dolce collab
Miley Cyrus x Dolce Gabbana

Our favorites

Ne krijemo da se u ovoj kolekciji krije mnoštvo naših favorita i budućih porudžbina, te je vreme da ih podelimo sa vama.

#1 DG Crystal sunglasses – Neminovni favorit, čine glamurozne DG Crystal naočare koje su nas ostavile bez teksta. Autentične po svom dizajnu i procesu proizvodnje, istaknuto je da se na ovom modelu nalazi 670 ručno postavljenih kristala. Ovim dezenom Dolce je još jednom naglasio značaj koji pridaje detaljima i samom načinu izrade svojih proizvoda. Metalne drške, sa strana ukrašene su Dolce & Gabbana logoom, koji donosi dozu teatralnosti ovom remek-delu. Velika pažnja pridata je izradi papučica s unutrašnje strane naočara, sačinjenih od metala i sitnih ručno postavljane kristala.

Miley Dolce collab
Dolce & Gabbana Crystal sunglasses

#2 Re – edition sunglasses – ukoliko ste ljubitelji 2000 – tih Dolce & Gabbana pripremila je pravo iznanađenje za vas. Ovaj funky dezen dostupan je u dve boje – crnoj i roze. Svojim glomaznim oblikom odiše futurističkim izgledom, dok ga kristalni logo sa strane savršeno spaja s periodom 2000-tih godina.

Miley Cyrus
Dolce & Gabbana Re-edition sun glasses

#3 DG Sharped sunglasses – Nudeći nam svoj potpuno novi kockasti oblik, Dolce & Gabbana je još jednom potvrdila da je jedan od vodećih brendova kada je eyewear u pitanju. Kombinacija oštrih i zaobljenih silueta ispostavila se kao savršen spoj, kreirajući novi must have klasik. Dolce & Gabbana natpis sa strane, doprinosi noti luksuza ovom staple dezenu. Ne sumljamo da će se baš ovaj komad nalaziti na wish listi svih ljubitelja mode širom sveta.

Miley Cyrus 2
Dolce & Gabbana Sharped sunglasses

Foto: @mertalas.
Art direkcija @kevintekinel, @charleslevai
Stajling: @emmanuellealt
Kosa: @bobrecine
Makeup: @jameskaliardos
Creative movement direkcija: @stephengalloway, @sunglasshut

Učitati još
Zatvori