021. night escapes: Vikend euforija u Novom Sadu
021. night escapes: Vikend euforija u Novom Sadu

021. night escapes: Vikend
euforija u Novom Sadu

Kada je u pitanju muzika, svako ima svoje preferencije i ukuse. Ipak, bilo da ste ljubitelj pop, r&bdance ili nekih potpuno drugačijih ritmova, Novi Sad u svojoj šarolikoj night life ponudi ima ponešto za svakoga. Zato unapred isplanirajte dane koji predstoje i, nakon što ste u popodnevnim satima degustirali najbolje koktele ili kolače u gradu, pinujte ova mesta koja nude garantovano dobar provod. A ove nedelje, vikend počinje već u četvrtak.

profimedia

021. night escapes


SARCHY / GERILA BAR

U četvrtak, Gerila Bar nas poziva da đuskamo celo veče uz hitove naših omiljenih pop pevačica. Na plejlisti će se sigurno naći timeless pop numere izvođačica kao što su Rihanna, Lana del Rey, Taylor Swift i Ariana Grande. A ukoliko želite da se prisetite nekih pesama iz prethodne dekade koje ste možda čak i zaboravili – Sarchy je tu da vas podseti.

Dakle, okupite svoje društvo i, nasuprot girls night in konceptu, isplanirajte najbolji girls night out do sada. Žurka počinje već u 20 časova, a karte se naplaćuju na ulazu. Prvih sat vremena koštaće 300, a nakon toga 400 dinara.

VICE CITY / DOM KULTURE

Novosadski Dom kulture biće u petak domaćin Vice City Tribute benda, odnosno žurke u stilu veselih osamdesetih. Ekipa koja nas muzičkim izborima vraća u prošlost (i detinjstvo) ponovo stiže u Novi Sad, te nas poziva da na vreme pripremimo šarenu odeću – po mogućnosti tropske havajke – i spremimo se za nesvakidašnju atmosferu.

U Domu kulture moći ćete da čujete repertoar koji čine izvođači kao što su Michael Jackson, Hall&Oates i Blondie. Stoga na vreme nabavite ulaznice, koje možete da kupite na GIGS TIX sajtu po ceni od 600 dinara. A velika žurka počinje u 21 čas.

DISCONNECTION / TUNNEL

Ovog petka, svi putevi vode u Klub Tunnel, i to zahvaljujući disko ritmovima kojima definitivno ne možemo da odolimo. Tunnel nas poziva na specijalnu Disconnection žurku i all night long đuskanje, a mi kažemo – yes, of course.

Disconnection predstavlja poklon svim ljubiteljima kvalitetnog sadržaja sa istančanim ukusom za plesnu muziku. Ova žurka na jednom mestu spaja odličnu muziku i divne ljude, a nakon jakog starta klupske sezone u regionu, Stefan Račić, Iva Arifaj, Knower i NMNJ sada konačno stižu u mrak. Pre ponoći, ulaznice za žurku koštaju 700, a nakon ponoći 1000 dinara.

OD SREDE DO SUBOTE / PUBERAJ

Nezaboravan provod na pojedinim mestima u gradu započinje već sredinom nedelje. Upravo tako biće i u PUBeraju koji vas poziva na svoje žurke uz, kao i uvek, samo dobar vajb. Dakle, ukoliko ste raspoloženi za zagrejanu atmosferu, đuskanje i brze plesne ritmove – preostaje vam samo da okupite odabrano društvo i uputite se na dobro poznatu adresu.

Prva ovonedeljna žurka u nizu održaće se već u sredu kada će za muziku biti zadužen Fich. Potom sledi Jedi Mind Kicks (četvrtak), zatim Baka (petak) i naposletku Vuk Vukosavljević sa specijalnim gostom (subota).

Učitati još
Zatvori