021. night escapes: Vikend euforija u Novom Sadu
021. night escapes: Vikend euforija u Novom Sadu

021. night escapes: Vikend
euforija u Novom Sadu

Grad koji nikada ne spava i epicentar različitih zbivanja – Novi Sad – je i ove nedelje THE place to be, a to se posebno odnosi na vikend. Upravo zbog toga, sada smo već tradicionalno napravili selekciju najboljih žurki u gradu, a vama preostaje samo da se odlučite za jednu od njih i okupite omiljeno društvo na vreme. A bilo da ste ljubitelji pop, r&b, dancehouse ili nekih sasvim drugačijih ritmova – u šarolikoj ponudi našlo se ponešto za svakoga.

021
PROFIMEDIA

021. night escapes


OD ČETVRTKA DO SUBOTE / LABAR

Zbog ovonedeljne selekcije žurki u LABaru, poželećete da tamo odete čak tri puta. Vikend počinje već u četvrtak, a tada će vas na dobro poznatoj adresi dočekati Yazid Reghid koji će sa sobom doneti jedinstveni funky duh i zvuk koji će vas naterati da poželite da Groovy Thursday traje bar malo duže.

Međutim, dobar provod nastaviće se u petak i to zahvaljujući momcima koji su pre dve godine otvorili prvu sezonu LABara. U pitanju su The + i Tomislav Tomić koji eksperimentišu sa različitim muzičkim pravcima, te kombinuju staro i novo – a to gotovo uvek rezultira garantovano dobrim provodom. Naposletku, u istom ritmu će vas u subotu dočekati i Milanko Trifunčević, čiji zvuk karakteriše duboki underground ritam u kombinaciji sa emocionalnom stranom elektronske muzike.

GIRL POWER X4 / PORTAL

Ove nedelje slavimo žene, te njihovu moć i značaj – i to u svakom segmentu. Upravo zbog toga, 8. marta će vas u Portalu dočekati četiri fenomenalne žene koje će oživeti dobro poznatu GIRL POWER mantru, a na vama ostaje samo da okupite omiljeno društvo te da potom đuskate do sitnih sati uz ovu snažnu žensku energiju.

Za dobar provod ovaj put biće zadužene Angela Kochinatz, KOOKOO, Svemirski Mjau i Renes. Žurka počinje već u 21 čas – stoga se na vreme pripremite za višečasovno plesanje i žurku koju definitivno ne želite da propustite.

BEATHOVEN’S BIRTHDAY BASH / GERILA BAR

BEATHOVEN u petak, 8. marta, proslavlja rođendan i poziva nas sve na nezaboravnu žurku koja počinje u 21 čas na dobro poznatom mestu – u Gerila Baru. Slavljenik će nas, kao i uvek, uvesti u njegov svet nostalgičnih zvukova iz detinjstva koji se mešaju sa novim ritmom različitih žanrova, kao što su R&B, reggaeton, afrobeat, amapiano, house i drugi.

Takođe, BEATHOVEN ovog puta obara cenu karata – do 7. marta one će koštati 300 dinara, a nakon toga [ i na ulazu, ukoliko se ne rasprodaju ] 500 dinara. P.S. Ostavite mesta u stomaku za parče torte. 

MARKO NASTIĆ / TUNNEL

U subotu, 9. marta, ne morate da razmišljate gde ćete provesti večernje sate jer vas u Tunnelu čekaju prepoznatljivi zvukovi za koje će biti zadužen Marko Nastić. On svakako predstavlja jedno od najvažnijih imena domaće scene u poslednje dve decenije, te se za atmosferu na njegovim žurkama uvek mogu pronaći novi epiteti i opisi. Ipak, Tunnel ga je definisao na najbolji način: Čovek sa kojim nema greške.

Dakle, the only Saturday night you need is the Marko Nastić [ All Night Long ] Saturday. Kao i obično, pre ponoći ulaz će se naplaćivati 700 dinara, a nakon ponoći – 1000 dinara.

TAYLOR SWIFT NIGHT / GERILA BAR

Tematska žurka koja u fokus stavlja Taylor Swift i sve njene ere ovog vikenda, odnosno 10. marta, održaće se u Gerila Baru. TS night (Taylor’s Version) – i to afterglow edition – poziva vas na nezaboravan provod i druženje sa ljudima koji popularnu pevačicu vole podjednako koliko i vi. Upravo zbog toga, atmosfera će kao i uvek biti specijalna i magična.

Dress code je ovaj put Lover Girl/Boy clothes, a žurka počinje već od 19 časova. Cena ulaznica iznosi 400 dinara, a na dan žurke [ u nedelju ] one će moći da se kupe na ulazu po ceni od 500 dinara.

Učitati još
Zatvori