Serija „Suits“ dobija spin-off?
Serija „Suits“ dobija spin-off?

Serija „Suits“ dobija spin-off?

Reći da je serija Suits hit, bila bi understatement. Tome u prilog ide činjenica da je ova serija obeležila minulu godinu, s obzirom na to da je prema podacima Nielsena, vodeće globalne firme za obradu podataka, bila prva na listi serija koja je najviše strimovana, na bilo kojoj streaming platformi u Americi, u 2023. godini. Ova pravna drama, koja je prvi put premijerno prikazana 2011. godine, doživela je veliki uspeh i stekla vernu publiku širom sveta. Nedavno, vest koja je fanove još više obradovala jeste da serija Suits dobija spin-off. Bilo da je razlog taj što je zavredila veliku pažnju na streaming platformama, ili neki drugi, nije važno. Mi smo oduševljeni.

Sutis

It’s official – Suits are back

NBC Universal je službeno odobrio nastavak serijala Suits. Naime, pilot epizoda će početi sa snimanjem početkom marta ove godine u Vankuveru. Takođe, spin-off serijal je već i dobio ime – Suits: LA

Suits

Šta znamo?

Ono što sve vas zasigurno najviše interesuje jeste da li ćemo ponovo gledati omiljene nam likove Harveya Spectera i Mikea Rossa. Moramo vas razočarati, jer će ovaj spin-off serijal pratiti potpuno nove likove u sasvim drugačijem okruženju. Radnja se fokusira na bivšeg saveznog tužitelja iz New Yorka. Tužitelj, Ted Black, preoblikovao je svoj život predstavljajući neke od najmoćnijih ljudi u Los Anđelesu. Kako serija opisuje, Ted će biti suočen da prihvati ulogu u firmi koju je oduvek prezirao. Nije ni nama potpuno jasno o čemu je reč, ali nas je definitivno zaintrigiralo, stoga ćemo definitivno pogledati ovaj spin-off.

Suits

Aaron Korsh, tvorac originalne drame, napisaće pilot epizodu i producirati je zajedno s Davidom Bartisom i Dougom Limanom, a režiju će potpisati Victoria Mahoney. Ukoliko vas je ovaj tekst naveo da se prisetite i uživate u avanturama Harveya i Mikea, seriju Suits možete pogledati na streaming platformi Netflix.

Foto: IMBD

Učitati još
Zatvori