Palm Royale: Izašao je trailer za seriju u kojoj će se pojaviti Kaia Gerber
Palm Royale: Izašao je trailer za seriju u kojoj će se pojaviti Kaia Gerber

Palm Royale: Izašao je trailer za seriju u
kojoj će se pojaviti Kaia Gerber

Serija Palm Royale jedna je od najiščekivanijih u 2024. godini. Ona delimično predstavlja modnu ideologiju jednog društva i vremenski je smeštena u 1969. godinu. Iako se u središtu ove drame nalazi Maxine Simmons čiji lik tumači glumica Kristen Wiig, u seriji će se pojaviti još jedno dobro poznato ime. Naime, u pitanju je Kaia Gerber.

Making her way in the motion picture industry

Iako serija definisana kao retro komedija neće biti glumački prvenac za mladog modela, ona se definitivno našla među ostvarenjima od kojih se u tekućoj godini najviše očekuje. Serija je delimično nastala po ugledu na knjigu Mr and Mrs American Pie koju je napisala Juliet McDaniel. A Kaia Gerber jedna je od glumica koja je u adaptaciji privukla najveću pažnju.

Sada, kada je konačno dostupan zvanični trailer, možemo da zaključimo koji likovi će biti glavni, a koji epizodni. U njemu se pojavljuje i Kaia aka Mitzi, a neke od prvih stavki koje su nam zapale za oko su ambijent, scenografija i specifičan stil oblačenja. Upravo zato, moda karakteristična za polovinu prošlog veka jedan je od aspekata kom se najviše radujemo u ovoj seriji.

Kada će serija moći da se pogleda?

Podsetimo, naziv serije Palm Royale je aluzija na Palm Beach, odnosno prostor koji naseljava elitno društvo. Dok Maxine Simmons pokušava da dospe do njegovih istaknutih krugova, ona nailazi na različite prepreke. U isto vreme, preispituje se po pitanju različitih situacija, a how much of yourself are you willing to sacrifice to get what someone else has predstavlja centralno pitanje na koje ćemo možda, naposletku, i dobiti odgovor. 

Prve tri epizode serije biće dostupne na streaming servisu Apple TV+ od 20. marta, dok će svih deset moći da se pogleda od 8. maja. Do tada, prisetićemo se pojedinih ostvarenja u kojima se, sada već i glumica, Kaia Gerber pojavila. A film Babylon i serija American Horror Stories predstavljaju dobar početak za predstojeći vikend, te potencijalni kinematografski maraton.

Profimedia

Foto: Profimedia / Instagram @kaiagerber / Youtube

Učitati još
Zatvori