Trend alert: Kaia Gerber i svi njeni cegeri
Trend alert: Kaia Gerber i svi njeni cegeri

Trend alert: Kaia Gerber i svi njeni cegeri

Top model i socialite Kaia Gerber ima poznate roditelje, poznatog dečka (ili verenika) ali je i poznata po sebi svojstvenom stilu koji privatno neguje. Često igra na kartu minimalizma i nonšalancije i nikada je nismo videli u overdressed izdanju. Kako je za sebe nebrojeno puta rekla da je privatno veliki štreber, da u slobodno vreme čita knjige i izbegava preterana druženja, isto tako neretko akcenat stavlja na održivost. Uprkos tome što joj poznati svetski brendovi šalju najnovije modele torbi, na većini paparaco fotografija Kaia nosi – platneni ceger.

Cegeri
Kaia Gerber / Profimedia

Platneni cegeri kao key piece

Manekenku često viđamo u casual izdanjima i bez šminke, što je za Holivud velika retkost. Bilo da ide na čas joge, snimanje ili po kafu – Kaia je pobornik less is more filozofije. To što joj je komšiluk pun A list selebritija i što su paparaci na svakom ćošku je ne opterećuje previše, a njen regular day outfit nije stilizovan od strane modnih profesionalaca. Dok njene koleginice svakodnevno menjaju dizajnerske komade sezone i nadaju se da će ih neko proglasiti streetstyle ikonama, Kaia ne forsira latest fashion trendove. Ono što smo na većini slika primetili, a što nas je oduševilo, je da je njen svakodnevni style saveznik zapravo – ceger.

Kaia Gerber / Profimedia
Kaia Gerber / Profimedia
Kaia Gerber / Profimedia

Stylish & Sustainable

U vreme fast fashion ere i mode koja se konzumira sa ciljem da se okači na društvene mreže i odloži – najbolja stvar koju možete da uradite je da se okrenete jednostavnosti. Neka vam Kaia bude primer kako ne morate u svakom trenutku biti over the top stilizovani, kao i da je platneni ceger u većini slučajeva mnogo bolji (i praktičniji) izbor od kožne torbe. Oversized ceger može da vam posluži i u nabavci, time ujedno manje koristimo plastične kese i dajemo (svoj skromni) doprinos očuvanju planete. Neopterećenost trendovima je novi luksuz, a manekenka akcenat stavlja na neke druge stvari. Naime, čak i njena limitirana kolekcija koju je uradila u kolaboraciji sa brendom Zara odiše komadima koji lako mogu biti baza kapsulnog garderobera.

Journal izbor / platneni cegeri

Cegeri
H&m
Palm angels
Cegeri
Isabel Marant
Cegeri
Bershka
Zara

Foto: Profimedia; Zara; Bershka; H&M; Farfetch

Učitati još
Zatvori