Euphoria se vraća: Sydney Sweeney potvrdila da počinje snimanje treće sezone
Euphoria se vraća: Sydney Sweeney potvrdila da počinje snimanje treće sezone

Euphoria se vraća: Sydney Sweeney potvrdila da
počinje snimanje treće sezone

Ljubitelji serije Euphoria s nestrpljenjem čekaju treću sezonu koja je zvanično najavljena još 4. februara 2022. godine. Prošlo je već više od dve godine od poslednje sezone. Od tad se mnogo toga dogodilo zbog čega se i postavljalo pitanje hoće li se serija uopšte vratiti na male ekrane. Dugo se mislio da će treća sezona stići ove godine, no sada je jedna od glumica, Sydney Sweeney otkrila kako tek je snimanje tek otpočelo-

Glumica trenutno promoviše novi horor film Immaculate u kojem tumači glavnu ulogu. U jednom od intervjua, novinar je postavio pitanje da li će se odmarati nakon što se press turneja za film završi, na šta je Sweeney je odgovorila da nastavlja sa snimanjem serije Euphoria. Ovo je prvi potvrda da se Euphoria vraća, no Sweeney ipak nije htela da otkrije ništa više.

Euphoria se vraća, a to je potvdila i Sydney Sweeney
imdb / zendaya in euphoria

Beyoncé u Euphoriji

S druge strane, MTV je još prošle godine potvrdio kako nas u trećoj sezoni čeka vrlo posebno gostovanje. U epizodnoj ulozi trebalo bi da se pojavi, ni manje ni više, nego muzička diva Beyoncé. Detalji nisu objavljeni, ipak pozneto je da će njena uloga značajno uticati na Rue.

Među likovima koje (možda) nećemo imati priliku da vidimo je Kat Hernandez, budući da je glumica Barbie Ferreira u svojim objavama na društvenim mrežama otkrila da ne namereva da se vrati ovoj ulozi. Razlog je navodno neslaganje s kreatorom serije Samom Levinsonom. On je već neko vreme na udarima optužbi za stvaranje toksičnog radnog okruženja. Znamo da i nećemo videti Feza, odnosno glumca Angusa Clouda koji je nažalost preminuo prošle godine.

Euphoria se vraća, a to je potvdila i Sydney Sweeney
imdb / sydney sweeney in euphoria

U samo dve sezone emitiranja, Euphoria je postala serija o kojoj je napisano najviše tweetova u ovoj deceniji, a ta impozantna brojka se penje na 34 milijuna reakcija. Takođe, reč je o jednoj od najuspešnijih serija na platformi HBO. Trenutno se po gledanosti i komercijalnom uspehu nalazi na drugom mestu iza Igre prestola, a možda je u narednim sezonama uspešno skine s trona.

Zanimljivo, Euphoria je bila prva serija u Google pretrazi u 2022. godini.

Preuzeto sa Journal.hr

Foto: IMDb

Učitati još
Zatvori