A girl can do both: Kim Kardashian producira i glumi u dokumentarcu o Elizabeth Taylor
A girl can do both: Kim Kardashian producira i glumi u dokumentarcu o Elizabeth Taylor

A girl can do both: Kim Kardashian producira i glumi u dokumentarcu o Elizabeth Taylor

Kako medijska spekulisanja navode Kim Kardashian će zaista producirati dokumentarni serijal o slavnoj Elizabeth Taylor. Javnost još jednom negoduje poteze popularne sestre iz Kardashian-Jenner klana implicirajući da je reč o umanjivanju značaja jedne od najvažnijih ličnosti kinematografije dvadesetog veka. Nastavno na producentske sposobnosti Kim Kardashian kažu i da će se upravo ona pojaviti u samom dokumentarcu. Međutim, zašto nas ova vest nimalo ne iznenađuje? Naime, Kim Kardashian je bila poslednja koja je intervjuisala Elizabeth Taylor pre nego što je preminula, a intervju se odigrao u martu 2011. godine.

Radni naslov dokumentarca glasi Elizabeth Taylor: Rebel Superstar, a serial nastoji da prikaže njeno glumačko umeće koje je zaludelu celu jednu industriju. Takođe, biće prikazan i način na koji je redefinisala odnos između filmskih zvezda i njihove publike, kao i kako je uspela da modifikuje samu prirodu slave.

„Elizabeth Taylor je bez pardona bila dosledna sebi, bila je borac“, istakla je Kim Kardashian.

Pored Kim, intervjui u dokumentarcu će uključivati razgovore sa glumicom i dugogodišnjom prijateljicom Elizabeth Taylor, Dame Joan Collins, kao i muzičarkom Carole Bayer Sager. Takođe, u serijalu će govoriti i naučnik Dr. Anthony Fauci koji je bio uz Elizabeth u trenucima kada se borila sa opakom bolešću. Kari Lia i Hamish Fergusson biće izvršni producenti koji će raditi rame uz rame sa Kim Kardashian.

Elizabeth Taylor je svojim neprikosnovenim glumačkim talentom i otmenim izgledom dominirala u kinematografiji pedesetih godina. Karijeru je započela još kao devojčica, a u filmovima je tumačila veoma snaže ženske uloge koje su dozom sarkastičnog načina govora dovodile u pitanje tadašnji sistem, kao i nepovoljan položaj žena. Upravo zbog toga, predlažemo da pogledate filmski maraton posvećen upravo čuvenoj glumici.

Foto: Instagram (@kimkardashian, @elizabethtaylor)

Učitati još
Zatvori