Stigao je trailer za drugu sezonu „And Just Like That“: Povratak Aidana i Sam Smith kao glumac?
Stigao je trailer za drugu sezonu „And Just Like That“: Povratak Aidana i Sam Smith kao glumac?

Stigao je trailer za drugu sezonu „And Just Like That“: Povratak Aidana i Sam Smith kao glumac?

Ljubitelji (zauvek) popularne serije Sex and The City svoju, uslovno rečeno, opsesiju starim likovima, preselili su na nastavak serije o životu najpoznatijih njujorčanki – And Just Like That.

Nakon mnogih negativnih komentara koji su usledili odmah po objavljivanju nastavka, publika kao da se vremenom navikla na novine koje ova serija sada nudi i spustila svoj gard. Prva sezona serije trajala do kraja 2022. godine, a po završetku mnogi su predosećali da nas očekuje nastavak – i bili su u pravu! Snimanje druge sezone And Just Like That je završeno. A izašao je i oficijalni trailer za novu sezonu.

Nakon što smo se već u prvoj epizodi prve sezone susreli sa smrću Mr. Biga, dobijamo vest da će se Aidan Shaw ponovo vratiti u ringu za Carrie i njeno srce. Svi se sećamo emotivnih epizoda u kojima Carrie ostavlja Aidana zbog Zverke. No, ovoga puta Aidan više nema konkurenciju. Da li će mu to pomoći, saznaćemo uskoro!

Datum objavljivanja novih epizoda još uvek nije zvanično poznat, a priča se da bi serija na male ekrane trebalo stići ovog leta.

Sam Smith se našao na setu!

Pored uzbudljive informacije da će nekadašnja ljubavna romansa dobiti novu šansu, saznajemo i to da će Sam Smith imati svoju ulogu u drugoj sezoni serije. Nakon što je ovaj muzičar potpuno promenio svoj imidž, sada ćemo imati prilike da ga vidimo i kao glumca u seriji koja slavi modu i stil! Malo je reći da jedva čekamo da vidimo njegovu ulogu i ovom ostvarenju. Kombinacije koje bi mogao da ponese su nešto što nas dodatno uzbuđuje.

Njegov komentar na instagramu – Smeram nešto đavoljski ispod fotografije sa seta definitivno najavljuje nezaboravan momenat u seriji koja nas očekuje.

Da li nas posle druge sezone očekuje i treća?

Glavna glumica, da ne kažemo ikona serije, Sarah Jessica Parker na svom Instagram nalogu podelila je fotografiju na kojoj ljubi u obraz svoju koleginicu sa seta Nicole Parker. Ona je u opisu pozdravila čitavu ekipu serije uz mnogo emocija. Ne samo to, dodala je da: „Je ovo zabava za kraj, ali ne i zbogom„. Nakon završetka snimanja novih deset epizoda druge sezone, izgleda da smo sasvim spontano saznali da to ipak neće biti, kako je Jessica rekla „Goodbye“. Što bi samo značilo, fantastična Keri ne planira da napusti TV ekrane.

Ono što se definitivno nije promenilo od prve sezone jeste to da će Samantha još uvek biti „ljuta na Keri“, te ćemo i ovu sezonu biti uskraćeni za povratak popularne glumice Kim Cattrall. Međutim, ako smo po objavljivanju trailera zaključili da se Aidan vraća u život popularne njujorčanke, ali i to da nas očekuje i treća sezona, možda ipak postoji nada da ćemo ponovo uživati u liku ekstravagantne Samanthe Jones.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori