Budi deo revolucije: IQOS ima šest povoda za to
Budi deo revolucije: IQOS ima šest povoda za to

Budi deo revolucije: IQOS ima
šest povoda za to

Rođendane uvek obeležavamo na poseban način, a kada taj datum ujedno predstavlja i početak uspešnog poslovanja i kontinuiranog napretka, onda povoda za slavlje ne manjka. Ovog aprila, IQOS obeležava šesti rođendan, a mi smo se osvrnuli na dodatne razloge zbog kojih treba proslaviti revoluciju koju je brend doneo dolaskom na naše tržište.

#1 Prvi brend u Srbiji koji je uveo uređaje za zagrevanje duvana

Sada već davne 2017. godine, bilo je znantno teže zamisliti svet bez cigareta. Na tržištu nije postojalo zadovoljavajuće – ili bilo kakve – alternative kojom bi pušači mogli da se oslobode duvanskog dima. Prvobitno lansiran 2014. godine u Japanu i Italiji, IQOS je došao u Srbiju tri godine kasnije – and the rest is history. Postavši tako prvi brend koji je uveo uređaje za zagrevanje duvana na naše tržište, IQOS je u potpunosti promenio navike punoletnih pušača.

#2 Dugogodišnji inovativan pristup tehnologiji

Vođen idejom da je svet bez duvanskog dima, vatre i pepela zaista moguć, IQOS je tokom dosadašnjeg poslovanja kontinuirano i predano nastojao da inovativnim tehnologijama redefiniše pojam bezdimnih alternativa cigaretama. Tako je proteklih šest godina napredovao zahvaljujući radu sa preko 900 svetskih naučnika, inženjera i tehnologa. Time su uspeli da za šest godina razviju širok asortiman proizvoda, od uređaja koji se zasnivaju na zagrevanju duvana do vape alternativa.

#3 Podrška u donošenju pametnih odluka i kreiranju boljih navika

Tako je IQOS prvi brend koji je punoletnim pušačima pružio mogućnost da promene životne navike i načine korak ka boljoj svakodnevici. Ako ste i sami pušač ili u svom okruženju imate nekoga ko jeste, onda znate koliko je teško odlučiti se na takvu jednu promenu i ostaviti cigarete. Mnogi su pokušavali nebrojano puta i svakoga poklekli. Međutim, pojavom IQOS-a i uređaja za zagrevanje duvana, mnogi su se lakše odlučili na ovaj korak.

#4 Formiranje IQOS & Friends zajednice

Upravo su brojni korisnici kojima je IQOS ponudio zadovoljavajuću alternativu, okosnica onoga što je oduvek bila poruka brenda – zajedno napred. Tako je i nastala ideja o formiranju IQOS & Friends zajednice, koja okuplja zadovoljne korisnike i prijatelje brenda. Od prvobitne zamisli da okupi predstavnike brenda, inicijativa je prerasla u projekat koji povezuje zadovoljne potrošače sa istim iskustvom i – još važnije, deljenom vizijom o svetu bez duvanskog dima i neprijatnog mirisa cigareta. Tako je IQOS postao mnogo više od još jednog brenda na tržištu, pa tako sada predstavlja sinonim za zajednicu ljudi koji zajedničkim naporima stvaraju revoluciju. Ima li boljeg povoda za slavlje?

#5 Rođendansko iznenađenje za verne korisnike širom Srbije

Da u poruku koju brend neguje brojni potrošači širom naše zemlje najbolje potvrđuje rasprostranjenost IQOS zona. A to, naravno, treba proslaviti. Kako bi obeležili takav uspeh, iz IQOS-a su odlučili da prirede rođendansko iznenađenje za svoje verne korisnike u gradovima širom Srbije. Tako je grupa Flash mob sa svojih 10 muzičara obišla IQOS zone u Beogradu, Nišu, Novom Sadu i Kragujevcu.

#6 Šesti rođendan – šest godina uspešnog poslovanja

Konačno, ali ništa manje važno, jeste činjenica da šesti rođendan znači samo jedno – a to je šest godina uspešnog poslovanja i neprestanog rasta. Tako nešto treba proslaviti kako dolikuje, a iz IQOS-a to dobro znaju, zbog čega su odlučili da prirede veliku rođendansku žurku u IQOS Boutique-u, koji se nalazi u beogradskom tržnom centru Galerija. Korisnici i prijatelji brenda tako su bili u prilici da zajedno proslave najvažnije – to je činjenica da su, odlukom da zamene cigarete boljim alternativama, postali deo važne revolucije u stvaranju stvaranju sveta bez duvanskog dima.

Najbolja odluka za svakog punoletnog pušača je da ostavi duvan i nikotin u potpunosti. IQOS nije proizvod bez rizika jer oslobađa nikotin koji izaziva zavisnost.

Tekst i foto: Promo

Učitati još
Zatvori