U Evropu stiže izložba koja će oduševiti fanove serije „Friends“
U Evropu stiže izložba koja će oduševiti fanove serije „Friends“

U Evropu stiže izložba koja će oduševiti
fanove serije „Friends“

Ne morate više da idete u Universal Studios u Los Andjelesu, jer u Evropu napokon stiže izložba koja je osvojila obožavatelje serije Prijatelji. Nazvana The Friends Experience, interaktivna izložba posvećena kultnoj seriji moći će da se poseti u Parizu od 21. novembra.

Izložba koja nas teleportuje u epizode kultne serije

Zaista poseban doživljaj za sve istinske fanove serije, jer im izložba The Friends Experience omogućava da zavire u stanove glavnih junaka. Ujedno, dobijaju priliku da isprobaju i neke od originalnih kostima iz jedne od najgledanijih serija u istoriji televizije.

Rekreirajte popularne scene

U sklopu izložbe The Friends Experience možete rekreirati i neke od legendarnih scena iz serije, poput one kada je Monica na glavu postavila ćurku, ili one kada je Joey na sebe navukao svu Chandlerovu odeću.

Takođe, ova izložba vam omogućava da kafu popijete na legendarnom kauču iz kafića Central Perk.

Opšte informacije

Cena ulaznice za odrasle osobe iznosi 25 €, 20 € za decu i 15,50 € za osobe s invaliditetom, a možete ih nabaviti ovde. Na spomenutoj oficijalnoj stranici možete pronaći i sve dodatne podatke o izložbi The Friends Experience, koja ostaje otvorena do 23. januara 2023. godine. Dakle, ako se zateknete u Parizu tokom božićnih praznika – ova izložba je a place to be.

Tekst je preuzet sa sajta Journal.hr

Foto: Instagram, IMDb

Učitati još
Zatvori