Jennifer Aniston se ne seća „Prijatelja“ u novoj, urnebesnoj Super Bowl reklami
Jennifer Aniston se ne seća „Prijatelja“ u novoj, urnebesnoj Super Bowl reklami

Jennifer Aniston se ne seća „Prijatelja“ u novoj, urnebesnoj Super Bowl reklami

David i Victoria Beckham već su prošle nedelje na legendaran način najavili kako će se pojaviti u Super Bowl reklami za Uber Eats sa Jennifer Aniston. Sada je reklama i objavljena. Osim Beckhama i Aniston, pojavljuju se i David Schwimmer, Jelly Roll i Usher. Podsetimo, Super Bowl je najveće sportsko takmičenje u Americi. Često muzički nastupi, na poluvremenu, zasene i samo takmičenje, ali i reklame koje se tada prikazuju u kojima se neretko pojavljuju poznate ličnosti.

Uber Eats / Ferrari / Profimedia

Rachel je zaboravila Rossa

U urnebesnoj reklami vidimo Jennifer na setu koja se zahvaljuje asistentkinji zato što joj je pokupila Uber Eats kesu. Nisam znala da se sve ovo može uzeti u Uber Eatsu, moram to zapamtiti, kaže asistentkinja, a Jen odgovora: Pa znaš kako kažu, da bi zapamtila nešto, moraš nešto drugo da zaboraviš kako bi napravila mesta. Onda na scenu stupa David Schwimmer koji je glumio Rossa u Prijateljima. Javlja se Jen koja ne može da se seti ko je on.

Ceo cilj reklame je da se predstavi da se sve može zaboraviti, a Uber Eats nikada. Tako vidimo Beckhamove kako pokušavaju da se prisete kako se zvala grupa čiji je Victoria bila član. Sećaš se kada si bila Pepper Lady?, kaže David, na šta Victoria odgovora: Mislila sam da smo se zvale Cinnamon Sisters?. Još neko vreme pokušavaju da se sete imena nabrajajući razne začine. Reper Jelly Roll urnebesan je u reklami kada ne može da se seti odakle mu tetovaže na licu. Da li mi je neko crtao po licu?, kaže reper dok Uber Eats kesa stoji pored njega.

Uber Eats / Ferrari / Profimedia
Uber Eats / Ferrari / Profimedia

Super Bowl reklame postale su prava poslastica koje privlači veliku pažnju. Podsetimo, takmičenje će se održati u nedelju, gde će nastupati Usher. On je možda i najsmešniji deo reklame za Uber Eats. Pojavljuje se na samom kraju reklame i vidimo ga na probama za nastup, a zatim kaže: Nadam se da ću jednog dana nastupati na Super Bowlu, sugerišući da je zaboravio da svakako nastupa.

Tekst je preuzet sa Journal.hr

Foto: Profimedia

Učitati još
Zatvori