Wishlist: ABRA čizme do kolena
Wishlist: ABRA čizme do kolena

Wishlist: ABRA čizme do kolena

Shodno negativnim temperaturama ostajemo pri zimskoj ideologiji i na našu wishlist-u dodajemo još jedan par čizama. Nakon Loewe Fluffy Boots i Ambush ‘A’ Buckle Knee Boot, na red su došle ABRA čizme do kolena – ultimativni model koji je Rosalia ponela na poslednjem kaveru za pesmu LLYLM.

ABRA je francuski brend koji propagira fashion for everyone mantru iako se svojim vizuelnim identitetom umnogome ističe od velikog broja komercijalnijih modnih kuća. Prepoznatljive torbe sa bodljama, asimetrične haljine sa jasnim buntovničkim porukama i čizme do kolena u stilu dvehiljaditih najpreciznije definišu pariski brend koji je aminovala popularna španska pevačica i stilska predvodnica čiji smo vam stylebook uveliko predstavili. Nastojanje mlade umetnica da svojoj publici približi lokalne brendove, već smo imali priliku da vidimo kada se na jednoj fotografija pojavila od glave do pete obučena u kreaciju mladog nemačkog brenda Gerrit Jacob.

Takođe, kreativni tim francuske modne kuće ABRA dizajnirao je HEART BAG komad prepoznatljive estetike kao deo kapsulne kolekcije za eksperimentalan concept store Gucci Vault.

Abra High Belt Boots

Čizme koje su se našle na našoj današnjoj listi želja su Abra High Belt Boots u roze varijanti koje su debitovale na ready to wear reviji francuskog brenda za sezonu proleće/leto 2022.

Foto: Instagram, IMAX

Učitati još
Zatvori