Wishlist: Ambush ‘A’ Buckle Knee Boot
Wishlist: Ambush ‘A’ Buckle Knee Boot

Wishlist: Ambush ‘A’
Buckle Knee Boot

Yoon Ahn je osnivačica japanskog brenda Ambush koji je prvobitno proizvodio isključivo lulsuzan nakit. Takođe, Yoon važi za jednu od najuticajnijih žena u svetu sneaker kulture s obzirom na to da su njene saradnje sa sportskim brendom Nike iznedrile neke od najpoželjnijih modela patika o kojima smo govorili u nekoliko navrata. Shodno našim impresijama i njenom umnogome zavidnom položaju unutar modne industrije koji doseže i do pozicije dizajn direktorke Dior Homme nakita, na našoj današnjoj wishlist-i nalaze se upravo ‘A’ Buckle Knee čizme.

Yoon Ahn wearing 'A' Buckle Knee Boot / Photo credit: @yoon_ambush

‘A’ Buckle Knee Boot

Model ‘A’ Buckle Knee čizama debatovao je na ready to wear reviji za sezonu fall/winter 2022. Ovaj vidljivo edgy model ne tako zimskih čizama ubrzo je postao jedan od sinonima Ambush brenda čija estetika često koketira između potpuno ležernog i veoma mračnog rock/punk stila koji istovremeno veoma dosledno opisuje vizuelni identitet osnivačice Yoon Ahn.

Ambush

Brend sa japanskom adresom u prilično kratkom roku zaposeo je neiscrpnu tekstilnu industriju i pronašao svoj put do predstavnika pop kulture koji se u javnosti pojavljuju upravo u Ambush komadima. Tako je Pharrell nedavno bio zaštitno lice kampanje, a ultimativni rep izvođači poput 21 Savage-a i Central Cee-ja neretko su viđeni u Ambush x Nike modelim patika. Britanski sinonim za drill, Central Cee, nosio je plavu verziju Ambush x Nike Air Force 1 patika, dok se predstavnik klasičnog trep zvuka iz Atalante, 21 Savage, pojavio u Ambush x Nike Air Adjust Force modelu u crnoj boji. Takođe, jedina prava IT devojka Riri nosila je u više navrata i boja Air Adjust Force model.

Photo credit. AmbushOfficialSite, Inatagram, IMAX

Učitati još
Zatvori