Wedding bells: Znamo koji model venčanice će dominirati u 2024.
Wedding bells: Znamo koji model venčanice će dominirati u 2024.

Wedding bells: Znamo koji model
venčanice će dominirati u 2024.

Venčanja su oduvek predstavljala poseban trenutak u životu parova, a svaka sezona donosi nove trendove koji oblikuju način na koji se ovo važno slavlje planira i doživljava. Decembar i zimska venčanja uvek su ključni za predviđanje trendova u nadolazećoj godini. U 2024. tako ćemo zasigurno videti tradicionalne elemente koji se kombinuju sa modernim kako bi stvorili nezaboravna iskustva.

Čipka kao veliki trend za 2024.

Kada je reč o venčanicama, bez obzira na to koliko se stilovi i trendovi menjaju, čipka nikada neće dosaditi. Ovaj romantični materijal izdvojio se kao jedan od najpopularnijih upravo zato što se odlično uklapa u minimalistički, ali i raskošniji stil. Venčanica od čipke bila je odabir mnogih poznatih dama, a definitivno su nam u sećanju ostale predivne kreacije koje su nosile glumice Lily Collins i Naomi Watts u 2023. godini.

Venčanica Mary

Jedna venčanica apsolutno je dominirala venčanjima u poslednjem mesecu u 2023. godini. S obzirom na njenu svestranost ne sumnjamo da ćemo je često viđati na mladama u 2024. godini. Reč je venčanici brenda Christie Nicole Bridal, modelu Mary. Venčanicu od čipke krase 3D detalji na gornjem delu, duboki dekolte i otvorena leđa. Takođe, detalji poput predugačkih rukava i šlepa savršene dužine stavljaju ovu venčanicu na listu najpoželjnijih za 2024. Odvažne mlade ovaj model nose bez postave, a može se nositi i sa belom ili bež postavom.

venčanica od čipke
@christienicole_bridal
@christienicole_bridal
Učitati još
Zatvori