Nova capsule kolekcija Tijane Žunić donosi reinterpretaciju vanvremenskih silueta na moderan način
Nova capsule kolekcija Tijane Žunić donosi reinterpretaciju vanvremenskih silueta na moderan način

Nova capsule kolekcija Tijane Žunić donosi reinterpretaciju vanvremenskih silueta na moderan način

Tijana Žunić je u više navrata dokazala zašto nam je jedna od omiljenih dizajnerki. Nakon holiday & party kolekcije simboličnog naziva Modern Muse Chronicles usledila je isto tako sofisticirana, ali prolećna Bridal kolekcija. Iako su u potpunosti različite, ove kolekcije imaju jednu zajedničku karakteristiku – one slave žene i njihovu bezvremensku lepotu. One su spoj modernizma i tradicije, a svaki model haljine odiše elegancijom i jedinstvenošću. Stoga nije začuđujuće da su se upravo ovi epiteti prelili i na novu capsule kolekcije Tijane Žunić, koja donosi reinterpretaciju vanvremenskih silueta.

Flattering & chic

Nova capsule kolekcija Tijane Žunić može se opisati kroz pojam luksuzne prefinjenosti, a kreirana je sa idejom da osnaži i inspiriše žene. Pre svega, one žene koje žele da istaknu svoju gracioznost i suptilnost, te se vrate starim klasicima i lepoti koja je večna. Svaka dizajnirana haljina jedinstvena je na svoj način, te će vas vrlo lako ostaviti u nedoumici pri pokušaju da pronađete odgovor na pitanje koja vam je omiljena.

Glavna ideja vodilja u krativnom procesu ove male modne priče bila je reinterpretacija iskonskih silueta – ali na moderan način. Odvajajući se od vodećih trendova, ova unikatna kolekcija želi da istakne upravo važnost da moda ne mora uvek biti prolazna. Štaviše, iako korene vuče iz latinskog pojma modus u značenju ritam ili vreme – ona je bezvremenska, te nema rok trajanja.

Bilo da ste ljubitelj minimalizma i neutralne estetike, ili pak više volite prisustvo različitih elemenata kao što su, na primer, mašna ili puff detalji – ova capsule kolekcija sadrži ponešto za svakog. Modeli novih haljina sigurno će vas staviti u spotlight, a upravo sa tim ciljem su i dizajnirane. Kreativni tim je, poigravajući se tkaninom, stvorio siluete koje privlače pažnju već na prvi pogled, te predstavljaju igru kreativnosti, smelosti i lepote. A upravo to je oličenje žene koja nosi haljine iz nove Tijana Žunić capsule kolekcije.

Učitati još
Zatvori