Sjajna nedelja za italijanski brend The Attico – ko je sve od poznatih nosio njihove komade?
Sjajna nedelja za italijanski brend The Attico – ko je sve od poznatih nosio njihove komade?

Sjajna nedelja za italijanski brend The Attico – ko je sve od poznatih nosio njihove komade?

Italijanska moda oduvek je bila tiha patnja svetskih fashion poklonika, a pristup izradi i detaljima na ovim prostorima i dalje je nedokučiv za ostatak globalne modne industrije.

The Attico je italijanski brend nove generacije i svakim danom ima sve više novih kupaca, kako reprezentuje savremenu Italijanku i njen (i dalje) neprikosnoveni stilski izražaj.

Poslovne partnerke i prijateljice, Gilda Ambrosio i Giorgia Tordini, drže se svoje vizije miksovanja dobre stare italijanske mode i aktuelnih svetskih trendova i to je upravo recept koji im donosi zasluženi svetski uspeh.

Attico devojka je modno osvešćena, neustrašiva i pionir kada je u pitanju kreiranje novih trendova – she is always a leader, never a follower.

Everybody (still) wearing Attico

Kada vaše ready-to-wear komade nose Dua Lipa i Rihanna to je definitivno potvrda da radite nešto kako treba.

Dua je uslikana na aerodromu u The Attico mantilu koji je svojevrsna oda denim trenchu sa dodatkom dela koji se kao šal obavija oko vrata – idealan komad kada želite da probate da prođete negde inkognito. Pop senzacija je veliki fan italijanskog brenda i neretko nosi njihove komade kako na crvenom tepihu, tako i kada je off duty.

Rihanna se za šetnju sa sinom odlučila na animal print kaput, Metallica majicu i – The Attico farmerke sa drikerima. Style queen herself takođe često nosi komade koje kreiraju Gilda i Giorgia, tako da ovo njeno izdanje nije nikakvo iznenađenje.

Animal prints are still trending 

Queen B ne odustaje od animal printa, a zebra kaput iz kolekcije “The morning after” njen je lični favorit. Beyonce je veoma izbirljiva kada je nošenje i promovisanje brendova u pitanju pa je ovo velika čast za svakog dizajnera, a vlasnici modnih kuća saznaju da su njihovi komadi nošeni doslovno sa Instagrama artista, ili paparaco fotografija.

Nekada stilisti izvođača kontaktiraju brend sami, a nekada PR tim šalje semplove na više adresa u nadi se da će se nekada neki njihov komad provući kroz autfit velike zvezde. This time, they got lucky.

The attico
@theattico

Foto: Instagram / @theattico

Učitati još
Zatvori