Poznati francuski kuvar Mathis postao je brend ambasador španskog highstreet giganta
Poznati francuski kuvar Mathis postao je brend ambasador španskog highstreet giganta

Poznati francuski kuvar Mathis postao je brend ambasador španskog highstreet giganta

Journal scout sposobnosti se očigledno kotiraju vrlo visoko, kako je poznati francuski kuvar Mathis Molinie o kojem smo pisali pre par nedelja postao novi Zara brend ambasador.

Španski highstreet gigant nedavno je promenio politiku oglašavanja te smo na njihovom sajtu, u sekciji shop, imali prilike da vidimo poznata lica sa svetske influens scene.

Sada se ta kategorija brend ambasadora proširila i na kul ljude sa specifičnim zanimanjima koji su ujedno zapaženi na društvenim mrežama i imaju izgrađen prepoznatljiv modni izražaj. U taj kalup uklapa se i francuski chef Mathis koji je osvanuo na zvaničnoj Zara Instagram stranici, gde sa nama deli svoje stilske preporuke.

How cool are you from 0 to Mathis?

Mladi francuski kuvar vodi porodični restoran sa svojim ocem, a fan bazu na Instagramu i Tik Toku izgradio je kroz cooking video zapise, ali i deljenje fotografija iz privatnog života u okviru kojih smo mogli da primetimo njegov izražen modni stil.

Mladalačka energija i neposrednost kojima zrači, kao i internacionalna fan baza koja prevazilazi granice njegove rodne Francuske, klasifikovali su ga kao ličnost idealnu za Zara modni deal.

#SELECTEDYby ZARA

Nova promo strategija koju je osmislio Zara marketing tim ima za zadatak da skautuje ljude sa tradicionalnim zanimanjima koji kroz novu reklamnu rubriku #SELECTEDby za nas biraju svoje omiljene komade iz aktuelne kolekcije.

Ova aktivacija sastoji se iz fotografija i videa – pre svega nam odabrani ambasadori pokazuju komade koje su izdvojili, da bi kasnije te iste total autfite videli na njihovim socijalnim mrežama.

Ovakav vid kontenta vrlo je relatable, lepo vidimo komade garderobe (za razliku od sajta gde manekenke poslednjih par sezona slikaju u vrlo diskutabilnim pozama gde ne vidimo ni kroj, ni dužinu artikla) i to na, naizgled, običnim ljudima.

Mathis je sa nama podelio svoje favorite i nameće jednoglasan zaključak – boy’s got a good sense of style. 

Foto: Instagram / @zara / @mathismolinie

Učitati još
Zatvori