Wedding Season can officially start: Nova Mykash kolekcija je tu i nosi naziv „Alive“
Wedding Season can officially start: Nova Mykash kolekcija je tu i nosi naziv „Alive“

Wedding Season can officially start: Nova Mykash kolekcija je tu i nosi naziv „Alive“

Domaći brendovi svakodnevno ruše sopstvene granice i postavljaju nove, a jedan od njih je i Mykash – sada već poznata modna destinacija gde pronalazimo kreacije koje odišu senzualnošću. Nova kolekcija prezentovana je u pravom momentu – tik pred wedding sezonu, a spektar stilova i prilika za koje možemo naći idealnu haljinu zaista je veliki. Gotovo svaka haljina je proslava živahne, pulsirajuće energije samog života te je naziv „ALIVE“ došao sasvim prirodno. 

Dizajnerski tim ponovo je uspeo da nam pruži širok spektar modela koji pristaju različitim figurama i ličnostima, ali svi oni imaju jednu zajedničku stvar – perfektan kroj. Vodimo vas kroz magičnu kolekciju koja kroz detalje mašni i čipke unosi dodir romantike.

mykash

Od mlade do buntovnice

Nova Mykash kolekcija obiluje korsetima koji su, kroz vekove, bili simbol naglašavanja ženske siluete. Bilo da se radi o svetlim haljinama koje gaje romantičnu notu, ili kreacijama u crnoj boji koje bude našu inner vamp stranu ličnosti – korset je konstantno dominantan detalj koji se provlači kroz većinu modela. Za ljubitelje vibrantnijih boja tu su i duge haljine u crvenoj, plavoj i svetlo braon nijansi koje mogu biti kec u rukavu za neku od dnevnih svečanosti na otvorenom.

Lokacija na kojoj je fotografisana „ALIVE“ kolekcija  zapravo je radionica u kojoj se magija krojeva stvara, a svi komadi iz nove linije nastali su baš na ovom mestu.

mykash

Wedding season can officially start 

Već smo navikli na sjajnu ponudu domaćeg brenda koji gradi svoj put strpljivo, sa akcentom na kvalitetne komade. Mnoge poznate ličnosti iz regiona su za svoje važne prilike poverenje poklonile upravo Mykash timu, koji određene modele može da pravi i po vašim merama. Njihov novi showroom nalazi se na adresi Zmaj Jovina 7 pa ako želite da zakoračite u njihovu modnu priču – you know where to find them.

Foto: Luka Bošković i Stefan Stojanov za Mykash

Učitati još
Zatvori