Značajne modne saradnje i nove kolekcije koje su nas dočekale u protekloj nedelji
Značajne modne saradnje i nove kolekcije koje su nas dočekale u protekloj nedelji

Značajne modne saradnje i nove kolekcije koje su nas dočekale u protekloj nedelji

Protekle nedelje dočekale su nas mnogobrojne modne saradnje kao i predstavljanje novih jesenjih kolekcija. Iako postoji misao da veliki broj saradnji praktično ubijaju brendove i njihovu prvobitnu ideologiju stvaranja, postoje ona partnerstva koja modnom tržištu donose osveženje i potrebnu promenu. U nastavku teksta pogledajte koje značajne modne saradnje smo izdvojili.

 Supreme x The North Face

Još jedanput, dva ultimativna hypebest modna brenda, ukrstila su snage i krairala jesenju kolekciju, kojoj već sada možemo da predvidimo veliki uspeh upravo u pomenutoj modnoj zajednici. Kapsul kolekcija predstavlja prepoznatljivu filozofiju dizajniranja najhladnijih modnih igrača, i zasniva se na Steep Tech Apogee vodootpornim jaknama i pantalonama.

Jiro Konami
Jiro Konami

Kolekcija Supreme x The North Face, koja nas svakako priprema za nadolazeće hladnije mesece, izlazi danas, 13. oktobra.

Jiro Konami
Jiro Konami

Off -White x AC Milan

Kako smo već najavljivali, Fudbalski klub Milan i modna kuća Off-White zvanično su potpisale trogodišnju saradnju. Inicijativa polazi od zajedničkih vrednosti i usmerenosti ka generisanju pozitivnih promena kroz moć koju sport nosi sa sobom. Kolekcija sadrži i formalne i ležernije komade, a dostupna je u pretprodaji na oficijalnom Off-White sajtu. Takođe, novac od zarade odlazi u fondaciju italijanskog fudbalskog kluba koja finansira mlade ljude pružajući im priliku da razviju svoje talente.

Campbell Addy
Campbell Addy

Kolekcija Off-White x AC Milan nazvana je Wear Your Heart On Your Sleeve i izaziva hrabro izražavanje ličnih ideala i uverenja, kao i slobodno podsticanje promena. Razvijajući moto Virgila Abloha ‘I support’ , cilj je da svaki igrač ponaosob izađe na terent i ostavi neizbrisiv trag.

Campbell Addy
Campbell Addy

Levi’s by SAMI MIRO

Era duplog džinsa ne prestaje. Kultni denim modni brend Levi’s nakon Ambush saradnje predstavlja nam novu kolekciju koju je dizajnirala Sami Miro. Dizajnerka i kreativna direktorka Sami Miro Vintage brenda svoje poslovanje zasniva na etici šivenja i korišćenja materijala koji su već upotrebljivani.

BFA
BFA

Modna saradnja Levi’s x Sami Miro sadrži komade od teksasa poput korseta, prerađenih klasika kao što su farmerke i teksas jakne. Kolekcija će postati dostupna u utorak, 18. oktobra.

BFA
BFA

Foto. Instagram (@supremenewyourk, @off____white, @levis)

Učitati još
Zatvori