Stigla nam je Levi’s x Ambush ultimativna denim on denim kolekcija
Stigla nam je Levi’s x Ambush ultimativna denim on denim kolekcija

Stigla nam je Levi’s x Ambush
ultimativna denim on denim kolekcija

Nedavno smo razgovarali o neprolazećem trendu duplog džinsa, a danas vam serviramo vesti upravo o novolansiranoj kolekciji večitog teksas pionira. Nakon što se spekulisalo o novoj kolaboraciji, konačno nam je stigla Levi’s x Ambush kolekcija duplog denima. Iako su nam možda dosadile beskonačne saradnje, ono što ipak volimo jeste kada se serija odeće odavno priznatih brendova potpuno podmladi pod direkcijama budućih globalnih modnih lidera.

Svojevrsna kul devojka, osnivačica i kreativan direktorka japanskog modnog brenda Ambush ostavila je svoj potpis na prepoznatljivom 517 modelu farmerki. Yoon Ahn srebrne metalik detalje isporučila je na dve jakne i dva para farmerki od srednje indigo teksasa. Specijalna jakna loose-fit kroja sa srebrnim natpisom na leđima biće dostupna eksluzivno na Ambush official website-u, dok će ostatak kolekcije biti dostupan na obe platforme,

Levi’s x Ambush kolekcija duplog teksasa i ikoničnih fit-ova predstavlja dobar vid kobrendirane odeće. Minimalistički detalji i tek vidljiv potpis na istorijskim modelima dovoljni su da tek malo začine atmosferu i učine kolekciju atraktivnom. Yoon Ahn učinila je to i u kolaboraciji sa ultimativnim brendom sportske opereme Nike, kada je prvobitno radila na dizajnu Dunk modela, a zatim nedavno lansirala i redizajniran Nike Air Adjust Force model patika.

Foto: Ambush, Instagram

Učitati još
Zatvori