Haljina koju potpisuje Victoria Beckham prvi put na Met Gali
Haljina koju potpisuje Victoria Beckham prvi put na Met Gali

Haljina koju potpisuje Victoria
Beckham prvi put na Met Gali

O prvom (modnom) ponedeljku u maju, u suštini, govoriće se do narednog. Kako je naš Journal Fashion insider odlično shvatio svoj zadatak, sa njim diskutovali smo o najboljim momentima, odevnim kombinacijama voditelja i ovogodišnjih domaćina kao i after party look-ovima, od kojih se kao favorit izdvojio arhivski komad nošen od strane Kendall Jenner, koja je predstavila čak dva autfita u poznim (modnim) časovima.

Međutim, ovogodišnji zeleni tepih dobrodošlicu poželeo je i britanskoj dizajnerki, čije stvaralaštvo asociramo i sa imenom Posh Spice. Victorija Beckham već dugo godina prisustvuje najvažnijem modnom događaju godine ali iz nekog razloga do sada nismo videli modne kreacije s njenim potpisom unutar glamuroznih odaja The Metropolitan muzeja. Engleska glumica Phoebe Dynevor ponela je haljinu pod potpisom Victoria Beckham etikete koju prvi put vidimo na Met Gala svečanosti 2024. godine.

Did Anna initiate this?


Victorija Beckham kreacije svog brenda bazirala je na vanvremenskim siluetama i neizostavnom chic-u. Pretežno tamniji tonovi, must have odela i famozna Chain Pouch torba koja se nalazi na brojnim wishlistama modnih fanatika širom sveta, čine jednu od glavnih asocijacija na ovu modnu kuću. Kako smo je prigrlili uz vanvremensku klasiku, nije se preterano trudila da postane deo Met Gala dress izbora.

Na poslednjoj reviji britanske dizajnerke imali smo priliku da svedočimo glamuroznim kreacijama koje bi savršeno pristajale corpo core trendu. Odvažnost, chic i fashion (koja je Victoriji navodno ukrala osmeh) našli su se pod Fall 2024. potpisom. Međutim, pored modnih kreacija, našu pažnju privukao je i front row, preciznije raspored sedenja u istom. Anna Wintour, najmoćnija žena u modi, sedela je pored Davida Beckhama. Ovaj duo, pored toga što je i više neko ikoničan, vodio je (malo dužu) misterioznu konverzaciju. Možda su u fokusu bili komadi koji su se nalazili ispred njih, a možda i Met Gala look za koji mi sada znamo.

Sve u svemu, i ako nismo sigurni da li je Anna lično umešala svoje prste i inicirala Victorijinu kreaciju na zelenom tepihu, definitivno znamo da je ona Anna approved.

The british way


Tematika The Garden of Time, u rukama britanskog dvojca ispoljila se kroz romantične pak moćne siluete. Victorijin Met Gala prvenac ogledao se u vidu dugačke puder roze haljine, pretežno sačinjene od archival čipke. Arhiva definitivno je bila imperativ ovogodišnje Met Gale, a britanska dizajnerka ovaj princip prenela je u svoj odabir materijala. Kako su jedna od glavnih inspiracija bili cvetovi, preko tri stotine istih činilo je ovu glamuroznu kreaciju. Phoebe Dynevor inspirisala je poznatu dizajnerku, te su njeni koreni, snaga i elegancija prezentovani unutar krojeva nežnog, pak moćnog, modela. Romantičnu kreaciju pratio je dugački train i prirodan makeup look.

Nakon ovog remek-dela, zasigurno tvrdimo da s nestrpljenjem isčekujemo svaku sledeću pojavu kreacija Victoria Beckham etikete na Met tepihu, te se nadamo da će ih biti sve više i više.

Victoria Beckham haljina Met Gala 2024
Phoebe Dynevor in Victoria Beckham
Victoria Beckham haljina Met Gala 2024
Phoebe Dynevor in Victoria Beckham
Victoria Beckham haljina Met Gala 2024
Phoebe Dynevor in Victoria Beckham

Foto: Profimedia / Instagram / @victoriabeckham

Učitati još
Zatvori