Glumac Enzo Vogrincic iz filma „Society of the Snow“ je novo lice Zara Man kampanje
Glumac Enzo Vogrincic iz filma „Society of the Snow“ je novo lice Zara Man kampanje

Glumac Enzo Vogrincic iz filma „Society of the Snow“ je novo lice Zara Man kampanje

Enzo Vogrincic je urugvajski glumac koji se proslavio filmom Society of the Snow. Film o avionskoj nesreći na Andima iz 1972. je poslednjih meseci jedan od najgledanijih na Netflixu. Kritičari i publika složili su se – u pitanju je snažno i fantastično snimljeno filmsko delo. Tako je Society of the Snow osvojio čak 12 Goya statua, a nominovan je i u dve kategorije na ovogodišnjoj dodeli Oskara – za Najbolji strani film i Najbolju šminku. Uspeh filma za njegove glumce često znači i – uspeh u drugim poslovnim sferama. To je slučaj i sa Enzom Vogrincicem, koji je od danas novo lice Zara Man kampanje.

Enzo goes Zara

 

Jedna stvar koja je Zaru oduvek izdvajala od ostalih brendova je njihov izvrstan osećaj za tajming. To posebno važi kada su poznate ličnosti (i trendovi, ali o tome više drugi put) u pitanju. Taj je slučaj i sada, sa glumcem trenutno možda i najpopularnijeg španskog filma, Society of the Snow. Španski film je remake američke verzije iz devedesetih godina pod imenom Alive. Iako se slažemo da je kultura remake-ova u nekim slučajevima otišla predaleko – odnosno, isti su suvišni – za film Society of the Snow ne bismo rekli isto. Ovoga puta, napredak tehnologije i specijalnih efekata zaista su uspeli da publici pruže nešto posebno.

 

Enzo je u tom ostvarenju tumačio jednu od glavnih uloga i zaista se istakao u već odličnoj filmskoj ekipi. Taj star quality definitivno mu je poslužio i u novoj Zarinoj kampanji za kolekciju Spring/Summer, inspirisanoj upravo filmskim scenarijem.

Kampanju je fotografisao Britanac Mark Kean, a Enzo je promovisao odevne komade S/S24 kolekcije, koju mahom čine pastelne boje, kardigani, ali i kožne jakne i casual siluete. Ova kampanja definitivno je swoon worthy, a Enzo glumac koji preti da osvoji filmsku industriju – od Urugvaja, do Holivuda.

Enzo Vogrincic zara man kampanja
Enzo Vogrincic / zara
Enzo Vogrincic zara man kampanja
Enzo Vogrincic / zara

Foto: Zara / Instagram: @zara / @zaraman

Učitati još
Zatvori