Ultimativni AI vodič do neprikosnovenog Instagram feed-a
Ultimativni AI vodič do neprikosnovenog Instagram feed-a

Ultimativni AI vodič do
neprikosnovenog Instagram feed-a

Društvene mreže, kao epicentar everyday life-a, postale su jedan od vladalaca naše pažnje. Uz neizostavnu dominaciju ovog virtuelnog prostora, postavlja se pitanje kako pridobiti epitet It content kreatora? Ova tajna krije se iza organizovanog Instagram feed-a i eye-catching sadržaja. Naše omiljene It devojke Instagrama, otkrile su nam strategiju koja se krije iza svakog trendsetter-a ove platforme. Ispostavilo se da su to zapravo AI alati. Veštačka inteligencija svojim razvitkom uspela je da uzme epitet naše desne ruke i najboljeg prijatelja kada je content creation u pitanju. Shodno tome, predstavljamo vam naš ultimativni AI vodič na mobilnom telefonu koji će vaš feed dovesti do savršenstva.

/@josefinehj/
/@josefinehj/
/@josefinehj/
/@josefinehj/
/@josefinehj/
/@josefinehj/
/@josefinehj/
/@josefinehj/

Nova AI era: Schedule everything with Note Assist

Mi stvaramo strategiju, a Samsung Galaxy S24 Ultra iz Galaxy AI serije je sledi. Ova rečenica čini imperativ dobre organizacije i dolaska do željenog sadržaja. Pomenuti proces karakterišu dve ključne komponente koje treba uzeti u obzir u toku kreiranja svog savršenog feed-a – vreme i lokaciju. Trudite se da unapred isplanirate timeline svog kreativnog projekta. Na ovaj način, imaćete dovoljno vremena da obiđete veći broj lokacija i ovaj proces završite u najkraćem vremenskom roku. Naš Instagram #enteriorcrush, misteriozni Mr. Roofpot, kroz strukturu svog feed-a dao je primer kako enterijer i sama lokaciija utiču na finalni produkt fotografije i koliko je važno da ukombinujemo svoj outfit s istim.

 

/@mr.roofpot/
/@mr.roofpot/
/@mr.roofpot/
/@mr.roofpot/

S tim u vezi, uz ovoliko planiranja notes vašeg mobilnog telefona biće vaš najbolji prijatelj, ali ako nas pitate to je ipak Samsung Galaxy S24 Ultra uz Note Assist. Kreativnost kao takva poznata je po svojoj dinamičnosti, uz koju rame uz rame mora ići efikasnost ponesena konstantnim umetničkim brainstorming-om. Nakon što zapišete celokupni plan kreativnog projekta u Samsung Notes, vaš Note Assist će uz pomoć rezimea generisanog AI inteligencijom, pojednostaviti i izdvojiti najznačajnije komponente istog. Takođe, ovaj sistem pobrinuće se da vaše beleške budu što upečatljivije moguće, kako nijednu unapred planiranu komponentu ne biste zaboravili.

Samsung Galaxy S24
Samsung Galaxy S24

Keep up with lattest trends + plan outfits

Naš #stylecrush, London based influenserka Noorie Ana, naučila nas je da outfit čini glavnu komponentu dobrog Instagram feed-a. U ovom slučaju naš go to princip je color coordination. Uz kombinovanje istih ili sličnih paleta boja, feed dobija monohromatski look. Kroz ovaj sistem organizacije kreativnog sadržaja, vaš Instagram feed izgledaće preglednije uz neizostavnu notu estetičnosti.

/@noorieana/
/@noorieana/
/@noorieana/
/@noorieana/
/@noorieana/
/@noorieana/
/@noorieana/

Kako biste ostali relevantna karika u fashion igri, potrebno je ići u korak s najnovijim trendovima, a nekad biti ispred istih. Shodno brzom i dinamičnom vremenu u kom živimo, trendovi se sve rapidnije menjaju. Ponedeljkom nosimo flower print, utorak je rezervisan za čizme koje idu u špic dok se sredom opet vraća skinny jeans.

S tim u vezi, dolazimo do zaključka da je dobar outfit inspo ključ svakog uspešnog post-a, a potom i Instagram feed-a. Na svu sreću, uz ujedinjenje snage Samsung S24 serije i svima poznatog pretraživača Google stigla je Circle to Search tehnologija, naš novi izvor inspiracije i informacije. Uz ovu inovativnu tehnologiju svaki detalj koji vidimo oko sebe, jednostavnim pokretom olovke odmah možemo pretražiti na internetu. Bio to upečatljivi odevni komad na nekom prolazniku ili prelepa slika u prestižnoj galeriji, Samsung got your back. Dovoljno je da dužim pritiskom na početno dugme ekrana zaokružite, označite, precrtate ili dodirnete Galaxy S24 Ultra uređaj da biste saznali sve potrebne informacije o željenom sadržaju. Uz ovu naprednu tehnologiju search kao takav nije potreban. Bez ulaska u bilo koji pretraživač, dobićete informacije o svemu što vas inspiriše, bilo to fizički ili virtuelno oko vas. Samsung S24 seriju i Circle to search vidimo kao svoj novi vodič i inspiraciju koz lifestyle, modne i gastro senzacije.

Camera is the key

X faktor svakog kreativnog projekta krije se upravo iza objektiva. Što su kreativni formati preciznije fotografisani, to autentičnije i upečatljivije deluju. U moru kreativaca i njihove dominacije u našem omiljenom virtuelnom prostoru, neizostavno je da se oni razlikuju po kvalitetu svog sadržaja. Postavlja se pitanje koje to komponente čine objektiv našeg mobilnog telefona preciznim?

Samsung Galaxy S24
Samsung Galaxy S24

#1 Sharp it out

Kako smo sve aktuelne teme prebacili u video format, oštrina i fokus slike predstavljaju apsolutni must. U pomoć našem reel game-u pristigla je ProVisual Engine tehnologija Galaxy S24 serije i Galaxy S24 Ultra telefona. Ova inovativna komponenta, bazirana na principima veštačke inteligencije usavršava preformanse foto i video formata uz futurističku oštrinu, preciznost i fokus. Naš omiljeni AI saputnik umesto nas može čak i postaviti snimljen sadržaj na društvene mreže.

Samsung Galaxy S24

#2 Zoom it in

U sklopu kvalitetnog objektiva, rame uz rame ide precizan zoom. Publika na društvenim mrežama očekuje close-up svih novih modela cipela, torbi i materijala odeće koji će se nalazi u žiži modnih trendova. Quad Tele System S24 serije donosi nam novu generaciju optičkih zoom objektiva s preciznošću od 5x.

Samsung Galaxy S24

Pomenuta AI tehnologija predstavljaće jedan od najvećih oslonaca i našim omiljenim travel blogerima. Na ovaj način uspećete da capture-ujete najoštriji foto ili video format, najdaljih predela. Ova futuristička zoom tehnologija obezbeđuje neverovatnu oštrinu, čak i pri uvećavanju iste za maksimalnih 100x.

@aladyinlondon
/@aladyinlondon/
@aladyinlondon
/@aladyinlondon/

#3 Who’s gonna capture 011 night escapes?

Little party never killed nobody, oduvek je bilo moto našeg famoznog Beogradskog agenta 011. Njegovu reputaciju na party sceni naše dinamične metropole, slobodno možemo staviti rame uz rame s ultimativnim #partycrush-om Ninom Kraviz. Našu omiljenu DJ artistkinju prati epitet kraljice noći i vibesetter-ke techno sveta.

Beogradski agent 011 često nailazi na izazove tokom kreiranja sadržaja u kasnijim časovima. Povodom nedovoljno osvetljenih prostora, content često nije najzahvalnijeg kvaliteta. Međutim, naš snalažljivi insider još jednom je pronašao trik za najupečatljiviji content u gradu, i to uz Nightography. Samsung Galaxy S24 Ultra još jednom je uskočio u pomoć svojim AI alatima, donoseći najoštriju sliku s preciznim fokusom čak i u zamračenom prostoru. Inovativnim optičkim stabilizatorima ova serija donosi čistiju sliku i omogućava kameri da izvuče maksimalnu osvetljenost iz epicentra balkanskog noćnog života. Naša edicija AI Beogradskog agenta, smanjuje svaku vrstu šuma i fokusira sadržaj pri bilo kakvim naglim pokretima subjekta. Kako noćne, tako i dnevne događaje Samsung Galaxy S24 Ultra prati i prenosi u punom sjaju.

/@ninakraviz/
/@ninakraviz/

Keep an eye on the edit

Sada kada smo istražili, isplanirali i snimili celokupan sadržaj, vreme je za editovanje. Ovaj proces u potpunosti može promeniti vizuelni identitet slike. Neminovno je da i u svetu editing-a postoje trendovi koje iznova i iznova sledimo, kako bismo došli do savršenog Instagram feed-a. Od popularizacije mešanja filtera i dodavanja topline fotografijama, došli smo do apsolutne dominacije minimalizma i čistih slika. Ceo ovaj proces tu je da pokrije sve imperfekcije koje uočimo. S tim u vezi, vreme je da vam predstavimo naše tips & tricks do najestetičnijeg sadržaja.

#1 Generate the noise 

AI alati u ovom sektoru uzimaju apsolutnu dominaciju. Ukoliko posedujete odličnu fotku, u kojoj se igrom slučaja našao deo beogradske gužve, veštačka inteligencija vrlo lako može ukloniti sve neželjene objekte s fotografije. Takođe, ona u potpunosti može izmeniti dimenzije vašeg foto formata i dopumiti željen prostor. S24 Generative Edit pobrinuće se za sve nepravilnosti i dovesti vaš content do savršenstva.

#2 In low exposure we trust

Ključna komponenta svakog it Instagram feed-a, jesu low exposure fotografije. Trenutno na pomenutoj društvenoj mreži vlada dominacija hladnijih paleta boja, koje možete postići smanjivanjem osvetljenosti u vašoj edit sekciji. Slobodno možemo reći da je naš #edit crush, New York based arhitektica Alia Venetia, jedna od začetnica ovog trenda. Srećom, futuristička Samsung S24 serija odlučila je da nam olakša i ovaj deo posla. Jedino što je potrebno da uradite je da uslikate željenu fotografiju i ovaj pametni telefon će je sam prilagoditi svim preformansama i editovati je za vas. Uz Edit Suggestion, možete se pozdraviti s bilo kakvim editing aplikacijama s obzirom da ova inovativna tehnologija korača daleko ispred njih.

/@venti.a/
/@venti.a/
/@venti.a/
/@venti.a/
/@venti.a/

#3 Get the cinematic effect 

Cinematic efekat predstavlja komponentu koju većina kreativaca želi da postigne. Pri editovanju svog video sadržaja, bitno je istaći ključnje momente koji će vašoj virtuelnoj publici držati pažnju. Novi Instant Slow-mo je definitivno AI alat kojim se služimo u ovom slučaju. Ovaj sistem je u mogućnosti da generiše dodatne kadrove na osnovu pokreta subjekta, kako bi ih usporio i na taj način poentirao. Samsung Galaxy S24 serija svojim alatima donosi cimenatic effect vašem video sadržaju uz isticanje svih ključnih momenata istog.

Samsung Galaxy S24 Ultra poželeo nam je dobrodošlicu u eru veštačke inteligencije dostupne na mobilnom telefonu. Sa Galaxy S24 Ultra telefonom u rukama možete otvoriti potpuno novi svet kreativnosti, produktivnosti i mogućnosti. Ovaj telefon dostupan je u titanijum crnoj, titanijum sivoj, titanijum ljubičastoj i titanijum žutoj boji.

Samsung Galaxy S24 Ultra
Samsung Galaxy S24 Ultra
Učitati još
Zatvori