It’s official: Cillian Murphy glumiće u filmu Peaky Blinders
It’s official: Cillian Murphy glumiće u filmu Peaky Blinders

It’s official: Cillian Murphy
glumiće u filmu Peaky Blinders

Cillian Murphy je prethodnih godinu dana zavredio status najpopularnijeg i najkvalitetnijeg glumca. Taj status je potvrdila nagrada Oskar za glavnu ulogu u filmu Oppenheimer. Ova vest nas nimalo nije iznenadila, s obzirom na to da je maestralno izneo ulogu oca atomske bombe. Ipak, postavlja se pitanje, da li smo za trenutak zaboravili gde smo ga zapravo najviše zavoleli, pre filma Oppenheimer? Journal tim definitivno nije. Thomas Shelby je oduvek bio omiljena nam uloga Murphyja. Na našu, verujemo i vašu sreću, Thomas Shelby se vraća. It’s official – Cillian Murphy glumiće u filmu Peaky Blinders.

Peaky blinders
IMBD/ Photo Matt Squire -Caryn Mandabach Productions

Peaky Blinders je serija koja je 2022. godine godine imala svoje veliko finale, a koju su kroz godine pratili milioni gledalaca na svetu. Željno smo išekivali svaku epizodu i sezonu, a pomisao da će se serija završiti nas je, malo je reći, rastuživala. Međutim, već i pre samog finala serije njeni autori su izrazili želju da celu priču dodatno zaokruže filmom. Jedino što je falilo da upotpuni ovu divnu vest jeste odgovor na pitanje da li će se Murphy vratiti u ulogu ikoničnog Thomasa Shelbyja. I sada je zvanično odgovor potvrdan. Uskoro ćemo ponovo imati priliku da gledamo Thomasa Shelbyja.

Peaky Blinders
IMBD/ Robert Viglasky Photography - BBC

Thomas Shelby is back

Ovu vest je potvrdio kreator serije Steven Knight na premijeri svog novog BBC-jevog dramskog serijala The Town. Knight je izjavio da će se Murphy definitivno vratiti, a snimanje filma počinje u septembru u Digbethu. Cillian je u par navrata izrazio interesovanje da glumi u nadolazećem filmu. Za magazin Rolling Stone jednom prilikom je istakao da će se vratiti samo ako scenarijo i priča budu kvalitetni. S obzirom na to da se vraća u svoju ikoničnu ulogu, ništa manje ni ne očekujemo.

Foto: IMBD

Učitati još
Zatvori