Bpolar – novo mesto u (beo)GRADU
Bpolar – novo mesto u (beo)GRADU

Bpolar – novo mesto u (beo)GRADU

Novo mesto u gradu znači samo jedno – Journal redakcija je out of office. Ostavljamo sve, zatvaramo laptop i odlazimo na lice mesta da vidimo o čemu je reč. Kultna adresa, Cara Lazara 10, stara predratna zgrada, poznata lica i urbani gradski vajb – najavljuju samo jedno – otvaranje nove multi-brend prodavnice –  Bpolar.

Da je reč o cool spot-u postalo je jasno već na prvu. Sve vrvi od cool gradske ekipe, retro televizori na kojima se vrti crno-beli spot, jedinstvena ponuda garderobe i aksesoara poznatih urbanih brendova uz neke od najnovijih i najtraženijih kolaboracija. I sve to uz autentične bitove DJ-ke Nadežde Dimitrijević.

 

Bpolar
Bpolar
bpolar
bpolar

/ Bpolar. mesto gde je sve drugačije /

Ako ste oduvek imali out of box pogled na svet, bili u potrazi za nešto drugačijim outfitima, ako imate i negujete autentičan stil, od sada imate i svoje omiljeno mesto za kupovinu. Nakon godinu i po dana od pokretanja online shop-a Bpolar se sa online neba spustio na ulice grada i tu je da ponudi ono što nećete naći nigde drugde. Jedinstvena multi-brand prodavnica će zadovoljiti ukuse svih onih koji vole promene.

U pitanju je originalan, jedinstveni koncept enterijera i ponude na elitnoj gradskoj lokaciji u jednom od najlepših krajeva Beograda. Tu vas čekaju renomirani street-style brendovi – Fred Perry, Puma, Converse, New Balance, Dr. Marthens, Napapijri, Saucony Originals… Tako je Beograd dobio autentični cool spot gde svaki posetilac može uživo osetiti filozofiju slogana Mi menjamo. kojim se potpisuje brend Bpolar.

Foto: Benny Take a moment, Stefan Danilović, privatna arhiva

Učitati još
Zatvori