Louis Vuitton lansirao nove komade sportske opreme
Louis Vuitton lansirao nove komade sportske opreme

Louis Vuitton lansirao nove
komade sportske opreme

Ako neko poznaje umetnost življenja, onda je to zasigurno tim koji stoji iza brenda Louis Vuitton. Uostalom, vlasnik ove luksuzne modne kuće je najbogatiji čovek na svetu. Asortiman lifestyle komada presvučen čuvenim monogramom nosi naziv Art of Living, a iz francuske modne kuće najavili su nove dodatke kolekciji u vidu tegića, opreme za tenis i – vijače.

Svakom novom kolekcijom asortimana Art of Living, luksuzni brend nudi komade koji život zaista čine umentošću. Osim čuvenih putnih torbi i kofera, ova linija proizvoda obuhvata lifestyle aksesoare, te ono što Loius Vuitton naziva Objets Nomades – jedinstvene dizajnerske komade enterijera, inspirisane putovanjima i nomadskim, always-on-the-move stilom životom.

Moto iza svakog novog komada u kolekciji Art of Living uvek je isti. Inspiracija su različiti, ali pre svega aristokratski stilovi života. Jedna od ranijih kampanja bila je inspirisana renesansnim enterijerom Marije Antoanete. Ovog puta, kreativni tim ovog segmeta kuće Louis Vuitton inspirisao se sunčanim prostranstvima Palm Springsa tokom 60-ih godina prošlog veka. Otuda i retro dojam mnogih detalja, poput teniskog reketa koji podseća na starije modele koji se u modernom tenisu odavno ne koriste.

Neizostavni monogram ovog puta našao se na opremi za tenis i jogu, novitetima kolekcije. Tako možete nabaviti Louis Vuitton prostirku za nešto više od 2.000 američkih dolara.

Foto: Instagram / Louis Vuitton

Učitati još
Zatvori