Travel essentials: Pet aksesoara bez kojih ne krećemo na put ovog leta
Travel essentials: Pet aksesoara bez kojih ne krećemo na put ovog leta

Travel essentials: Pet aksesoara bez kojih
ne krećemo na put ovog leta

Čim zađemo iza prolećnih praznika, u mislima već planiramo letnja putovanja i narednu priliku za odmor. Leto je iza ćoška, a naša želja za avanturom ubrazno raste. Spremni da istražimo nove destinacije i stvorimo uspomene koje će trajati, već pravimo checklistu svega što nam je potrebno. Ovog puta, rešeni smo da stvari učinimo praktičnim i efikasnim, pa ispravljamo greške. Sve što nam je nedostajalo na prethodnim putovanjima sada dodajemo na spisak, kako bismo maksimalno uživali u letnjim avantuarma koje slede. Sunčane naočari i plažne torbe već su spremne, zato sada pripremamo listu ključnih aksesoara koji mogu značajno poboljšati naše putničko iskustvo.

Instant fotoaparat

Telefoni su uvek tu, ali ništa ne može zameniti doživljaj autentične fotografije u ruci. Foto-albume smo navikli da pravimo isključivo na telefonima, međutim, ovog leta vraćamo se dobroj, staroj analognoj fotografiji. Instant fotoaparati idealni su za putovanja, praktični su za upotebu, te vam nisu potrebna opsežna poznavanja fotografskih načela. Uz jedan bljesak, nastaće savršena uspomena sa putovanja.

Beauty essentials set

Ovog leta, menjamo pravila i putujemo kao profesionalci. Drugim rečima, organizujemo kofer tako da ponesemo praktične proizvode i komade koje ćemo zapravo koristiti. Ekonomičnost u ovom smislu dozvoliće nam da više prostora ostane za suvenire i plodove shoppinga sa putovanja. Osim što su praktični, ovi setovi su često dizajnirani tako da zadovolje aerodromske sigurnosne standarde, pa su zato neizostavni deo torbe.

Stylish alternativa

Za punoletne pušače avanturiste, glo HYPER PRO je savršen izbor. Ovaj inovativni uređaj za zagrevanje duvana dolazi sa nizom funkcija koje ga čine idealnim za putovanja. Kompaktan i lagan, težak je samo 90 grama i lako staje u bilo koji kofer ili torbu. Pored toga, dostupan je u pet atraktivnih boja koje se mogu uklopiti sa svim plažnim i letnjim kombinacijama. Zahvaljujući svojoj HeatBoost tehnologiji indukcionog zagrevanja, moguća je konzumacija bez pepela i dima, zbog čega je idealna upravo za korišćenje na javnim mestima. Dugotrajna baterija koja se puni za samo 90 minuta omogućava da se bez brige upustimo u letnje avanture tokom celog dana.

glo hyper pro
glo hyper pro

E-book

Za sve koji žele da biblioteku ponesu sa sobom – a da pritom ne doplaćuju dodatni prtljag – e-book uređaji postali su must-have na svakom spisku. Na hiljade knjiga dostupno je u digitalnom formatu, pa ste tako osigurani raznovrsnom literaturom koliko god dana da provodite na putovanju. S obzirom na njihovu dugotrajnu bateriju i sposobnost da skladište ogroman broj naslova, e-book čitači su esencijalni za svakog putnika koji voli da čita.

Bežične slušalice

Bilo da se opuštate na plaži ili želite da se izolujete od buke na aerodromu, bežične slušalice postale su neizostavne u svakoj putnoj torbi. Ono što je SPF za kožu tokom letnjih dana, to su kompaktne, prenosive slušalice koje nam omogućavaju da se tokom odmora dodatno opustimo, uživajući u svojoj omiljenoj muzici, podcastima ili audioknjigama tokom dugih sati koje provodimo na putu.

Foto: Instagram (@tinvcb, @xeniaadonts, @emmachamberlain, @hannaschonberg), Promo

Učitati još
Zatvori