Wishlist: Loewe Asparagus bag
Wishlist: Loewe Asparagus bag

Wishlist: Loewe Asparagus bag

Nakon kratke posete Šangaju i Loewe ,,Craft World” izložbi, španska modna kuća podsetila nas je na svoju dominaciju koja je uzela mesto na pariskoj Nedelji mode. Poznati brend navikao nas je na svoje funky siluete i poručio da se njegov potpis nalazi iza svakog eye-catching look-a. S tim u vezi, predstavljamo vam novi autentični must have, Loewe Asparagus bag.

/@jonathan.anderson/
/@jonathan.anderson/
/@jonathan.anderson/
/@jonathan.anderson/

Collection itself

Ovogodišnja pariska Nedelja mode donela nam je mnoštvo iznanađenja. Od all black ere Valentina, povratka skinny jeans-a do funky make-up look-ova. Poznati brend odlučio je da modnoj sedmici još jednom ostavi svoj pečat. Sam ambijent u kom se odigrala pomenuta revija, krasili su pejzaži i vanvremenske slike američkog genija,  Alberta York-a. Stvaralaštvo mičigenskog Velikana bila je jedna od glavnih inspiracija autentične kolekcije. Remek-dela ovog naizgled povučenog umetnika, krasila su domove brojnih članova američke elite. Jedna od najvećih obožavateljki i kolekcionarki slika Alberta York-a bila je Jackie Kennedy Onassis. Kreativni direktor španske modne kuće, svoju inspiraciju našao je u samom procesu stvaralaštva ovog legendarnog umetnika i načina na koji se kontekst umetničkih dela menja kada se ona nađu izvan ruku svojih tvoraca. Jhonatan Anderson zavirio je u koncept američke elite, klasne podele i bogatstva kroz prizmu aristokratije, i postavio pitanje čime se ona smatra danas.

/@loewe/
/@loewe/

Asparagus bag

Pažnju brojnih objektiva modne sedmice, pridobio je sezonski showstopper, Loewe Asparagus bag. Zašto baš špargla i zašto baš u formi mini torbice? Ovo pitanje nalazilo se u epicentru svih modnih kritičara. Asparagus bag, inspirisan je famoznom provincijskom keramikom s juga Francuske. Stvaralaštvo ovog umetništva, često je bilo interpretirano i kopirano od strane britanskog brenda Chelsea. Sada već poznata torba, sačinjana je od mnoštva ručno šivenih perlica inspirisanih strukturom kavijara. Ne sumnjamo da će ovaj autentični komad postati apsolutni sezonski must have i vodeći komad na wishlist-ama modnih fanatika širom sveta.

/@jonathan.anderson/
/@jonathan.anderson/
/@jonathan.anderson/
/@jonathan.anderson/

Wait … there’s more veggies

Na sreću svih kreativaca, veggie saga se nastavlja. Španska modna kuća svakom svojom kolekcijom iznova i iznova podseća na svoje vođstvo kada je inovativni funky dizajn u pitanju. Squeeze bag, sačinjen od mnoštva ručno šivenih perlica, poentirao je handmade politiku poslovanja ovog brenda. Autentična torba inspirisana je porcelanskim radovima britanskog brenda Chelsea iz 1750. godine.

 

/@loewe/
/@loewe/
/@loewe/
/@loewe/
/@loewe/
/@loewe/
/@loewe/
/@loewe/

Foto: Instagram / @loewe, @jhonathan.anderson

Učitati još
Zatvori