Senidah otvorila vrata svoje modne arhive – komadi iz kultnih spotova od sada mogu biti vaši 
Senidah otvorila vrata svoje modne arhive – komadi iz kultnih spotova od sada mogu biti vaši 

Senidah otvorila vrata svoje modne arhive – komadi iz kultnih spotova od sada mogu biti vaši 

Definitivno smo ustanovili da je vintage i second hand hunting, jedna od naših novogodišnjih rezolucija. Kroz ovaj pristup, na trenutak možemo usporiti poprilično ubrzani modni tempo i ugrabiti komade koji sa sobom nose priču. Second hand politika postavlja nam jedno od važnijih pitanja. Da li odeću kupujemo samo radi njenog vizuelnog identiteta ili se pak osvrnemo na priču koja stoji iza iste? 

Na sreću svih modnih fanatika, naša omiljena balkanka, je i više nego ozbiljno je shvatila ovaj pristup. Uvela nas je u delić svoje ikonične arhive i dopustila nam da budemo deo iste. Da uz njenu priču, energiju i modni stil gradimo nove trenutke. S tim u vezi, predstavljamo vam SENIDAH’S CLOSET, u čijem sklopu možete postati vlasnik komada koje je poznata pevačica nosila u svojim spotovima.

/@senida_h/
/@senida_h/
/@senida_h/
/@senida_h/

BALKANKA.

Može se reći da smo i više nego počastvovani što živimo u vremenu u kom možemo svedočiti stvaralaštvu ove vanvremenske dive. Poznata pevačica slovenačkog porekla, svojim dosadašnjim radom predstavila je singeriju svih dijalekata, tradicije i karaktera balkanskog područja. Neretko je izjavljivala da svoju muziku stvara na balkanskom jeziku, rasturajući svaku vrstu nacionalne, jezičke ili geografske barijere. Svojim izvanrednim vokalnim sposobnostima dokazala je da je majstor svakog žanra.

Vizuelnim identitetom svojih spotova, albuma i kreativnih projekata pevačica je poentirala svoj autentični stil. Čak i pri samim početcima, Senidah se razlikovala. Bila je upečatljiva, autentična i stoprocentno svoja. Ako nas pitate, Balkanka je apsolutni fashion killa, te je posedovati samo jedan delić njene arhive prava čast. 

A sada, vreme je da vam predstavimo neke od najikoničnijih komada ove arhive koji mogu postati deo vaših ormana.

#PIJEŠ

Autentični singl Piješ, svetlost dana ugledao je pre nešto više od tri godine. Naša Balkanka, svakom svom vizuelnom projektu dodeli posebnu priču i dušu. Modno vođstvo ovog koncepta uzeli su pastelni tonovi, sheer siluete i dominacija satena.

Senidah ovog puta stavila je na prodaju jedan od najupečatljivijih stajlinga, pastelno ljubičasti set uz fluffy šešir. 

 this is a statement, this is iconic, this is archival baby.

#MIŠIĆI

Pesma Mišići, na neki način otvorila je novo poglavlje u karijeri, sada već poznate, pevačice. Ova pesma postala je jedan od najvećih hitova neukrotive Balkanke, te ne krijemo da nas je i spot apsolutno očarao. Delić remek-dela koje broji više od osamdeset četiri miliona pregleda možete dobiti baš uz kreacije koje su ga na neki način proslavile.

U ovoj haljini, Senidah otvara prvu scenu spota. Prelepa kreacija specifičnog izreza, savršeno prati figuru dive i donosi neizostavnu notu glamura. Na prodaju su takođe ikonične ljubičaste naočare koje pevačica nosi u većini kadrova.

#VIVAMAHALLA

Ključni deo Senidinog personalnog stila, definitivno predstavlja streetstyle. Često svo je viđali u baggy komadima upotpunjenim glomaznim nakitom i upečatljivim nail artom.

U spotu vibe setting hita Viva Mahalla, Senidah se našla u hypebeast modu. Specifičan cool detalj njenom autfitu bile su provougaone naočare s hologramskim odsjajem.

#RIDE

Balkanska RnB kraljica, svoje vokalne sposobnosti dokazale je i u svojim singlovima na engleskom jeziku. Pesmom Ride, pridobila je srca mnogih stranih slušalaca koji su vremenom postali njeno stalni fanovi. Pesme na engleskom jeziku totalno su on brand za našu balkansku divu, s obzirom da smo odlično upoznati s inostanim hvalama koje pevačica često dobija. Mnogi inostrani producenti svoju inspiraciju nalazili su baš u njenim pesmama.

Main look spota numere Ride, predstavlja narandžasti ručnorađeni mantil. Ovaj statement piece, sada može biti deo vaše kolekcije uz naočare i choker koji su u originalnom izdanju upotpunili ovaj look.

#FAMA

Pred izlazak svog drugog studijskog albuma Za tebe, Senidah nas je počastila singlom Fama. Na ovaj način pevačica je donela vrstu uvertire svojoj novoj eri.

Custom-made šljokičava haljina, koja je donela playful notu izvanrednim kreacijama ovog spota, takođe se nalazi u sklopu SENIDAH’S CLOSET-a. Ne znamo za vas, ali mi zasigurno tvrdimo da će se ikonični komadi ove arhive i više nego brzo rasprodati, te požurite s obzirom da se u vašem ormanu može naći work of art balkanske dive.

Foto: SENIDAH’S CLOSET Instagram / @senidah

Učitati još
Zatvori