Wishlist: Ancuta Sarca čizme
Wishlist: Ancuta Sarca čizme

Wishlist: Ancuta Sarca čizme

Čizme, čizme i u nedogled čizme nalaziće se na našim wishlist-ama opravdavajući nedovoljno promišljene poteze niskim temperaturama i upirući prstom u nepovoljno meterološke uslove, susnežicu, sneg i led, sve dok ne otopli pa nam ponestane izgovora. Tada ćemo, zasigurno, pronaći nove. Nove izgovore, ne budite naivni. Čizme ostaju.

Varijacija na temu je i više nego dovoljno – imamo fluffy Loewe, Ambush A Bucke Knee i ABRA čizme do kolena koje Rosalia nosi na kaveru za novu pesmu LLYLM, a danas predstavljamo Ancuta Sarca boots but make it sneakers filozofiju.

Ancuta Sarca čizme

U redu, filozofija zapravo glasi – sneakers but make it boots.

Ancuta Sarca čizme sa Nike Swoosh motivom delom sy izrađene takozvanom upcycling metodom, odnosno recikliranjem starih Nike patika. Aminovala ih je Bella Hadid, a na našoj listi želja se nalazi model koji je debitovao u kolekciji za sezonu jesen/zima ’23.

Kolekcija je inspirisana svetskom opsesijom AI tehnologijom i njenom sposobnošću da kreira verodostojne replike.

Ancuta Sarca čizme sa Nike Swoosh motivom predstavlja hibridnu ideologiju koja gotovo savršeno oslikava Journal redakciju – when haute couture meets sneakerheads, kada klasika upozna hypebeast, kada se granica između različitih generacija modne prakse konačno ukine.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori