Style The Bump: Kako je Viky Rader postala najpoželjnija fashion trudnica
Style The Bump: Kako je Viky Rader postala najpoželjnija fashion trudnica

Style The Bump: Kako je Viky Rader postala
najpoželjnija fashion trudnica

Viky Rader od skoro je mom of five. I dok novopečenoj mami čestitamo na prinovi, ovog puta osvrćemo se na stajlinge koji su u proteklih devet meseci Viky stavili na modni tron promenivši trudničke igre tako da od Rader ere one izgledaju more stylish then ever.

Pregnancy gems 101.

Videle smo kako to rade Pernille Teisbaek  i Tiffany Hsu, sada je spotlight uperen ka Rader. Tokom svoje trudnoće Viky nam je plasirala pregršt stajlinga kojima je stilskim trudničkim igrama udahnula primese nekonvencionalnosti, igre i opasno dobrih trend alerts. Kako mantra glasi – trudnicama je dozvoljeno sve! Da jedu u 2am, uplove u najnežniju epohu, ili pak u if i were a boy fazu i kako vidimo na primeru nekolicine favorita sa digitalnog neba, igraju se sa modom na najzanimljiviji mogući način.

Tako nam je Viky tokom proteklih devet meseci servirala maksi haljine kao upcoming trend alert koji, čini nam se, ostaje tu i nakon porođaja, total PJs looks, kao i dobri stari denim rules. Sa prvim letnjim danima haljine su bile sigurni must have, a uz svakodnevne digitalne Instagram razglednice jedna epizoda njenog Youtube kanala bila je posvećena upravo style the bump temi kao i pregnancy 101 tips&tricks. Da najlepši period svake žene i moda mogu savršeno da koegistiraju još jednom nam je dokazala Viky, a sada sa nestrpljenjem očekujemo i prve stylish fotke najmlađe iz Rader tima.

Once again, congrats!

Učitati još
Zatvori