Influenserka Tiffany Hsu i njena trudnička fashion izdanja
Influenserka Tiffany Hsu i njena trudnička fashion izdanja

Influenserka Tiffany Hsu i njena
trudnička fashion izdanja

Ako niste čuli za Tiffany Hsu onda vam je zasigurno poznat njen Instagram pseudonim @handinfire . Ona je influenserka i bajer za My Theresa platformu, veoma je cenjena u svetskim modnim krugovima a njene odevne kombinacije neretko idu u Journal saved folder.

Pre nešto više od 7 dana na socijalnim mrežama obelodanila je da je (već) u poodmakloj trudnoći, ali njena modna priča zbog toga ne trpi, naprotiv.

Odevne kombinacije su vrlo smele, naglašavaju trudnički stomak te nas navode na razmišljanje – da li je Rihanna bila gamechanger za trudničku modu kao takvu i zašto pojedinci misle da je to neukusno?

Moda + trudnički stomak

Priča da moda i trudnoća ne idu zajedno pada u vodu istog momenta kada vidimo žene poput Tiffany. Influenserka slavi drugo stanje svog tela, uživa u njemu i ne propušta modne događaje, a sve to radi sa mnogo stila.

Bilo da su u pitanju kabine na fitinzima ili eminentni modni događaju – Tiffany je uvek na visini zadatka i ruši tabue da trudnoća na bilo koji način ograničava žene u modnoj ekspresiji.

Ko je Tiffany Hsu?

Moda je zanima od tinejdžerskih dana, budući da je sa 17 godina upisala dizajnersku školu Central Saint Martins u Londonu. Nikada se nije školovala za posao bajera, a na tu poziciju stigla je 2015. godine, počevši da radi za onlajn retail sajt – My Theresa.

Ona je u međuvremenu napredovala, te je sada na poziciji Fashion buying director, a ovaj sajt je od njenog inicijalnog dolaska utrostručio svoj standardni godišnji profit. Nijedna smotra mode ne može da prođe bez nje, bilo da su u pitanju klasične revije ili modni događajai drugog tipa, a njen modni stil vrlo je prepoznatljiv, te je dizajneri stalno angažuje za svoje social media promotivne kampanje. Takođe, prepoznatljiva je i po svojoj beauty estetici, a paž frizura i crveni karmin njen su trademark.

Foto: Instagram @handinfire

Učitati još
Zatvori