Pernille Teisbaek: Kako ostati stylish tokom trudničkih dana
Pernille Teisbaek: Kako ostati stylish tokom trudničkih dana

Pernille Teisbaek: Kako ostati stylish
tokom trudničkih dana

Rihanna raised the bar kada je maternity fashion u pitanju, a svetske blogerke prate. Iako većina žena tokom trudnoće želi samo da bude rasterećena, pogotovo kada je moda u pitanju, danas pišemo tekst koji nema cilj da vas optereti, već samo inspiriše.

Ukoliko tražite inspo za dnevne autfite, a ulazite u poodmaklu trudnoću, Pernille Teisbaek to radi maestralno.

Pernille je i dalje vrlo aktivna: vozi bicikl, odlazi na kasne popodnevne događaje ali ujedno naglašava da je u krevetu svako veče do 9:30.

Njen trudnički fashion attire je na zavidnom nivou, a kroz kolor paletu provlače se sve zemljame nijanse, dosta denima i naravno – crna. Sličan stil neguje i jedna od naših omiljenih javnih ličnosti, Rosie Huntington-Whiteley.

Pernille u nekim slučajevima čak ne odustaje ni od visokih potpetica, ali većinu vremena provodi u ravnoj obući.

 

Moda za dvoje

Kao što smo već rekli, Rihanna je popela trudničku modu stepenik više, a mnogi su joj zamerali što je previše pokazivala stomak. Ako nas pitate, ukoliko vam je do toga – show it off.

Danska influenserka ide njenim stopama, te na dosta slika možete videti upravo go stomak u prvom planu. Pantalone niskog struka jedini su izbor za žene u poodmakloj trudnoći, ali zato gore možete nositi topove crop kroja.

Dosta trudnica nosi i garderobu uz telo, a ovde je akcenat na materijalima. Pamuk, viskoza i ostali prirodni materijali treba da vam budu prioritet, pogotovo u letnjem periodu.

 

 

Učitati još
Zatvori