Tri total brown autifta Elsa Hosk
Tri total brown autifta Elsa Hosk

Tri total brown autifta Elsa Hosk

Jedna boja, jedna influenserka, tri monohromatska autfita. Ovog puta najpoznatiju srpsku influenserku zamenila je skandinavska miljenica Elsa Hosk, a boja koju biramo za groznicu subotnje večeri je neizostavna braon. Početkom jeseni najavili smo sve popularniji chocolate fever trend, a na koji način ga je ponela Journal style crush since day one, pogledajte u nastavku.

/ @hoskelsa /

| Look #01.

Da su detalji ti koji često menjaju ceo outfit primer je i prvog Elsa Hosk look-a, kao i činjenica da zima takođe može da bude jednako stylish kao i ostala godišnja doba. Red elegancije u vidu pencil skirt, red cozy vibe kroz nezaobilazne džempere i detalji koji su podigli ceo autfit na viši nivo. Investicija u iste dovešće do toga da vaš izgled bude u prvom planu, pogotovo kada je reč o monohormatskim look-ovima, a pored fenomenalnog Hosk izdanja, ovog puta na radaru osećamo i novi trend alert – čarape u kombinaciji sa štiklama.

 

/ @hoskelsa /

| Ključni komad[i]: Braon aksesoari |

/ MASSIMO DUTTI /
/ MASSIMO DUTTI /
/ Zara /

| Look #02.

Nothing states femininity more than masculine fit naša je mantra od prvog dana, a osnova ovog pokreta ogleda se u dobro skrojenom odelu. Elsa je za svoj perfect one odabrala onaj iz sopstvenog brenda, a kompletan look apgrejdovala je kaputom sličnog podtona i matching parom rukavica. Ponuda odela čini nam se nikada nije bila brojnija i raznovrsnija, a pored popularnih street-style i high-end, mnogi domaći brendovi u sezoni za nama odlučili su da his majestythe suit uvrste u svoj modni portfolio.

/ @hoskelsa /

| Ključni komad: Masculine odelo |

/ Mom's Pants /
/ The Frankie Shop /
/ The Frankie Shop /

| Look #03

Diamonds are girl’s best friend izjava je sa kojom bi se mnoge žene složile, a mi ovog puta apostrofiramo i torbe, i torbe. Elsa Hosk izbor pao je na jednu od istorijski najtraženijih komada, a za savršenog saučesnika svoje Birkinke odabrala je co-ord set iz Helsa Studio. Mi ovaj autfit naprosto obožavamo, a kako smo do sad već izdvojili svoje omiljene komplete i štikle u 50 shades of brown, ovog puta vraćamo se na fabrička podešavanja i po ugledu na Hosk izdvajamo statement torbe koje bismo definitivno želeli da vidimo u svom garderoberu.

/ @hoskelsa /

| Ključni komad: Statement torba |

/ Bottega Veneta /
/ The Row /
/ Tod's /

Foto. Instagram @hoskelsa 

Massimo Dutti, Mom’s Pants, The Frankie Shop, Zara, Net-a-Porter

Učitati još
Zatvori