Chocolate Fever: Kombinujemo sve nijanse braon boje
Chocolate Fever: Kombinujemo sve nijanse braon boje

Chocolate Fever: Kombinujemo sve
nijanse braon boje

Chocolate fever!

Imali smo total black i total white autfite, kombinovali smo 50 nijansi sive, a sada na red dolazi – braon. Čokoladni tonovi okupirali su izloge highstreet radnji a za to pomalo krivimo i modnu kuću Miu Miu (koja je prošle godine ovu boju vratila u fokus). Kako nijanse ove boje jednako dobro stoje i plavušama i brinetama total brown autfiti pravi su jesenji modni pogodak.

Komadi u boji čokolade

Da je braon boja u trendu potvrđuje streetstyle ikona i model Elsa Hosk, koja je uvrstila komade u čokoladnim nijansama u svoju novu HELSA kolekciju. Na društvenim mrežama popularni su layering look-ovi koji obuhvataju više braon komada u različitim nijansama, a umesto nekada popularnih teddy kaputa u ovoj boji sada se nose kožni trenč mantili i jednostavni modeli ravnog kroja.

Obične salonke, ili one sa otvorenom petom savršeno će upotpuniti total brown izdanje, a nama se dopadaju i lakovane varijante obuće u ovim tonovima. Upravo je ovakav jedan par Hailey Bieber prošetala na aktuelnoj Nedelji mode u Parizu. Ona je ispoštovala total brown dress code i kroz beauty sektor, te je na usnama nosila ruž u istoj boji.

Braon
Hailey Bieber na Nedelji mode u Parizu

Journal presuda

Ukoliko ste početnik u nošenju braon nijansi naš savet je – kupite jedan statement komad koji nosi celu priču. Kaput, mantil ili kožna jakna dobar su begginers piece a kasnije garderober možete dopuniti nekim više basic komadima. Jasno vam je da braon najbolje izgleda kada se nosi u total autfitu ali gledajte da sve te komade možete da nosite i odvojeno, uz džins ili neutralne tonove.

Cipele ili torba su takođe dobar niski start, na našoj listi našle su se Massimo Dutti salonke sa otvorenom petom i preowned Bottega Veneta torba (sa farfetch-a). Ako ste više za old school varijantu tu je dobar stari kardigan koji ide uz sve.

Braon
Bottega Veneta torba
Norma Kamalli helanke
Massimo Dutti kožni mantil
Braon
Massimo Dutti cipele
Braon
Zara kardigan
Zara

Foto: Instagram, Zara, Massimo Dutti, Farfetch

Učitati još
Zatvori