Journal presuda: Nakit u srebrnoj boji je ultimativni trend sezone
Journal presuda: Nakit u srebrnoj boji je ultimativni trend sezone

Journal presuda: Nakit u srebrnoj boji
je ultimativni trend sezone

Ciklično kretanje trendova ne podrazumeva slepo praćenje istih, međutim mi smo tu da vam predočimo šta se to dešava na svetskoj modnoj sceni i kako fashion entuzijasti promišljaju savremenu modu. Jedan od dominantnijih komada koje smo detektovali jeste srebrni nakit, odnosno nakit u srebrnim nijansama. A, modni analitičari kažu da je potražnja za srebrnim nakitom upravo porasla za 15% u odnosu na aksesoare u zlatnoj boji. U istraživanje su uključeni podaci pronađeni u novinama, vestima, pa i na društvenim mrežama. Rezultati ovog puta odlaze u korist silver jewelry girlies tima, ukoliko ste i vi među njima – this is your lucky day.

Uveliko je poznato da se modna scena deli na pobornike zlatnog i poklonike srebrnog nakita i da među njima vlada nepomirljiv jaz koji godinama unazad nije mogla da popuni ni popularizacija jedne strane. Jednostavno je postignut konsenzus da će nakit i u zlatnim i u srebrnim nijansama biti gotovo jednako zastupljen sa blagim odstupanjima poput aktuelne situacije koja je za tek 15% prevagnula u stranu srebrnog nakita. Bilo kako bilo, došao je trenutak da započnemo diskusiju o istaknutim modelima i ultimativnim načinima stilizovanja.

What’s up?

Situacija je sledeća – srebrni nakit je (naj)poželjniji aksesoar sezone, a bespogovorno dominiraju layerovane ogrlice i statement minđuše. Takođe, modne entuzijastkinje na društvenim mrežama potvrđuju da su svojevrsne kajle ponovo aktuelne. Nešto slično onim koje smo furali još 2013. U prevodu – Tumblr era je (stvarno) uspostavljena.

For dressup games press play

Modni aksesoari su oduvek bili neizostavan deo savršeno stilizovane autfite, međutim ova igrica zahteva značajnije promišljanje od kombinovanja odevnih predmeta. Ukoliko se odlučimo za previše nakita koji ne koordinira ostatku autfita, dolazimo do besmislenog kiča. Sa druge strane, ako se okrenemo ka minimalističkom pristupu stilizovanja i odaberemo samo ogrlicu ili pak minđuše, veoma je važno da upravo izsbrani nakit bude dovoljno upečatljiv kako bi ispunio funkciju nadograđivanja kombinacije.

Journal finds: Nakit u srebrnoj boji

Zavirili smo u kolekcije high-street brendova i pronašli pristupačnu bižuteriju u srebrnim nijansama koje će idealno začiniti svakodnevne autfie, kao i one za večernji izlazak.

Učitati još
Zatvori