Pronašli smo jednobojne pulovere idealne za jesenje outfite
Pronašli smo jednobojne pulovere idealne za jesenje outfite

Pronašli smo jednobojne pulovere
idealne za jesenje outfite

Sweater weather je odmah iza ćoška. Iako je Journal tim ljubitelj leta, ono što nas raduje pri pomisli da stiže hladnije vreme jesu – kuvano vino, novogodišnji praznici, i beskrajne opcije slojevitog oblačenja karakterističnog za zimsku modu. A jedan od glavnih komada za efikasno nanošenje slojeva je upravo pulover. Meki i udobni puloveri su naši go to saveznici, kako za hladnije dane, tako i za iskazivanje našeg stila – jer uz njih svaki outfit bolje izgleda. U našem fokusu su oni jednobojni, praktični i laki za kombinovanje.

Puloveri su već godinama na vrhu liste omiljenih odevnih komada, posebno kad temperature padnu. Dolaskom hladnijih dana, možemo primetiti kako high-street tako i high-end radnje obogaćuju svoje police raznolikim puloverima – od klasičnih vunenih do modernih pulovera s kapuljačom, takođe i njihovim raznobojnim uzorcima. A naš Instagram feed nas, naravno, svake godine drugačije inspiriše. Mnogobrojne modne ikone i influens devojke nam svake sezone prikazuju drugačije načine kombinovanja ovog modnog komada.

Jedan od ključnih benefita pulovera je njegova praktičnost. Mogu se nositi u raznim prilikama, zavisno od kroja i dizajna. A ono zbog čega mi igramo za team pulover je to da su idealni za međusezonski period. Kada još nije dovoljno hladno za kožnu jaknu, ali je potrebno nešto više od obične majice, naš izbor je pulover. Osim što nas greju tokom hladnijh dana, puloveri su definitivno naš modni izraz. Kroz njih možemo pokazati svoj stil – od klasičnog i prefinjenog do ležernog i ekscentričnog.  Iako spadaju pod kategoriju formal wear, modni entuzijasti sve više opovrgavaju ovo pravilo. Oni vuneni su odlični izbor za poslovne sastanke ili večernje izlaske, dok puloveri sa kapuljačom i te kako mogu poslužiti za opuštene vikend aktivnosti.

Kako smo se mi odlučili za one jednobojne, to znači još više opcija i mogućnosti za kombinovanje. Ako ste, uz to još naučili i primenili sandwich rule, sigurno nećete pogrešiti jer puloveri pristaju gotovo svakom vizuelnom identitetu.

H&M

Foto: Instagram/ Mango/ H&M/ Massimo Dutti

Učitati još
Zatvori