Mule guide: Evo gde pronalazimo model visokih potpetica koji ne izlazi iz mode
Mule guide: Evo gde pronalazimo model visokih potpetica koji ne izlazi iz mode

Mule guide: Evo gde pronalazimo model visokih
potpetica koji ne izlazi iz mode

Ukoliko se ženska opsesija može reprezentovati kroz samo jedan predmet, to bi definitivno bile visoke potpetice. Svaka sezona favorizuje model štikli koje će komunicirati pod IT epitetom, bile one sandale, štikle sa platformom ili klasične salonke. Manolo Blahnik početkom 2000-tih godina postao je dizajner čije su cipele mnogi pozicionirali na vodeće mesto svoje shopping liste. Sada ovu reputaciju pridobila je Amina Muaddi, koja je na neki način postala poznata po favorizaciji mule modela visokih potpetica. One su klasične, ženstvene, ali što je najbitnije od svega, mogu se kombinovati sa svakim stilom, bio on u street style ili glam maniru.

Jedna od glavnih karakteristika mule cipela koje u našem jeziku nazivamo papučama na štiklu, jeste pre svega njihova ležernost i udobnost. Mogu biti otvorenih ili zatvorenih prstiju, od satena, kože ili velura. Postoji stotine opcija u kojima ih možete naći, te je izbor potpuno individualan. Stoga, kako je ovo model koji gotovo nikada ne izlazi iz mode, otkrivamo gde ga možete pronaći.

Amina knows her mules


Naime, kada su papuče na štiklu u fokusu, jednu od prvih asocijacija definitivno jeste Amina Muaddi brend. Etiketa osnovala 2017. godine u epicentar svog poslovanja stavila je štikle. Poznate po svojoj udobnosti, četvrtastoj flekici i raznovrsnim modelima kao i kolor paletama u kojima dolaze, cipele pod Amina Muaddi potpisom od samog starta prezentovane su u kategoriji favorita. Papuče na štiklu pomenute etiketeje obeležile su heel game jedne od najpopularnijih filmskih saga, Barbie film. Glumica Margot Robie, za koju se misli da je trenutno u drugom stanju, nosila je Amina Muaddi papuče na štiklu na gotovo svaki crveni tepih čuvene press turneje. Jedne od najpoznatijih su Lupita, Lilly, Slip on, Alexa kao i Rosie model.

Timeless pair


Iako svaka sezona donosi nove modele koje opsesivno favorizuje, činjenica je da postoje vanremenske siluete koje nikada neće izgubiti svoju poziciju  i vođstvo u heel igri. Jedne od takvih baš predtsvlja i mule model, koji možemo kombinovati uz gotovo svaku kombinaciju. Nositi na posao (pretežno one zatvorenog tipa), u noćni izlazak ili na kafu sa drugaricama. One predstavljaju apsolutni staple modnog vokabulara, a mi naše pronalazimo u high-street web izlozima.

Učitati još
Zatvori