Zavoleli ste glas Ryana Goslinga nakon izvedbe „I’m Just Ken”? Evo gde ste još mogli čuti njegov muzički talenat
Zavoleli ste glas Ryana Goslinga nakon izvedbe „I’m Just Ken”? Evo gde ste još mogli čuti njegov muzički talenat

Zavoleli ste glas Ryana Goslinga nakon izvedbe „I’m Just Ken”? Evo gde ste još mogli čuti njegov muzički talenat

Kao što smo istakli jedan od najzabavnijih trenutaka na ovogodišnjoj dodeli Oskara je definitivno nastup Ryana Goslinga sa pesmom I’m Just Ken. Sa sigurnošću je ovo jedna od upečatljivijih pesama čitavog soundtracka filma Barbie. A to je i Akademija filmskih nauka i umetnosti očigledno uvidela, s obzirom na to da je  je izabrala upravo Goslinga da nastupa na ovogodišnjoj dodeli Oskara. Poverenje je i i te kako opravdao. Zajedno sa Markom Ronsonom i legendernim Slashom, zabavio je kako publiku, tako gledaoce širom sveta. Ukoliko je i vas očarao glas Ryana Goslinga i njegove sposobnosti da muzički vlada scenom, donosimo predloge gde još možete čuti istančan glas Ryana Goslinga. Pročitajte u tekstu gde je sve Ryan Gosling ispoljio svoj muzički talenat.

Ryan Gosling

The Mickey Mouse Club

Nakon nekoliko audicija u različitim show programima za mlade talente, Ryan Gosling je imao svoj big break gde je ujedno prikazao i  svoj muzički talenat u Disney-evom show programu The Mickey Mouse Club. Sa samo 13 godina učestvovao je u tada jako popularnom show programu. Zajedno sa drugim zapaženim mladim talentima kao što su Britney Spears, Christina Aguilera i Justin Timberlake, izvodio je pesme i plesne tačke. I to veoma uspešno.

La La Land

U filmu La La Land, Ryan Gosling je prikazao svoje impresivne muzičke sposobnosti. Ovo je dodatno učvrstilo njegov status kao multitalentovanog umetnika. Goslingova izvedba u filmu je bila više nego impresivna, posebno kada je reč o muzičkim delovima. Pesma City of Stars, koju je izveo sa koleginicom Emmom Stone, osvojila je Oskara za najbolju originalnu pesmu. Dodatno, film je ukupno dobio čak 14 nominacija za Oskara. Ono što je interesatno je da je njegova solo verzija ove pesme provela čak dve nedelje na prvom mestu Jazz Digital Song Sales chart liste. Ove brojke govore same za sebe.

Dead Man’s Bones

The charry on top – Ryan Gosling je bio član benda Dead Man’s Bones. Malo ko zna da je Gosling bio zapravo član rock duo benda zajedno sa Zachom Shieldsom. Bend je formiran početkom 2000-ih, a istoimeni album objavili su tek 2009. godine. Dead Man’s Bones su nastupali uživo, uključujući dvonedeljnu turneju po Severnoj Americi iste godine. Bend je uglavnom dobio pozitivne kritike. Pesma In the Room Where You Sleep sa istoimenog albuma je bila i te kako prepoznata, te je uvrštena u soundtrack filma The Conjuring.

Foto: Youtube/ Profimedia

Učitati još
Zatvori