Outfit of the Week: Marina Didovich
Outfit of the Week: Marina Didovich

Outfit of the Week: Marina Didovich

Drugi po redu Outfit of the Week započinjemo za nijasnu svedenije, ali jednako sugestivno i senzualno. Seksi minimalizam ovog puta je iz Ford kuće prenet na ulicu, gde je from-head-to-toe Ferragamo outfit prošetala jedna od najstilizovanijih out thereMarina Didovich.

/ @marina_didovich /

Fall[ing] in love with Ferragamo…

has never been easier, a razlog zaljubljenosti ne leži samo u kreativnom coolnes-u Maximilian Davis već u jednako ležernom stilizovanju Marina Didovich. Jedna od onih stilistkinja koja modu razume i živi, a čiji skoro svaki look možemo da kandidujemo za najbolji u nedelji iza nama ovog puta ponela je total Ferragamo outfit. Skulpturalni sako i [da kažemo] šorts iz Fall | Winter 2023 kolekcije uparila je sa Framed hadbag i Pump with wedge heel u crnoj boji istog dizajnera, a jedini detalj koji nije nosio Ferragamo potpis su Bria minđuše australijskog brenda Valére. Da no pants trend ne živi samo na pistama i u editorijalima pokazala nam je Marina, a da su nekonvencionalan i hrabar modni izraz urezani duboko u Didovich DNK, ovonedeljni look samo je jedan od mnogih primera koji nam servira ova posve originalna stiliskinja i kreativna vizionarka.

p.s. Elegance and comfort are not incompatible, and whoever maintains the contrary simply doesn’t know what he’s talking about. 

/ @marina_didovich /
/ @marina_didovich /
/ @marina_didovich /
Učitati još
Zatvori