Outfit of the Week: Úrsula Corberó
Outfit of the Week: Úrsula Corberó

Outfit of the Week: Úrsula Corberó

Jedna žena [ ili muškarac ], jedan outfit koji je suvereno zavladao modnim krugovima u nedelji za nama. Ovog puta u Journal spotlight-u našla se jedna od naših prvih girl crushesÚrsula Corberó, dokazavši nam još jednom da bez obzira na koliko dobar stajling bio, osoba je ta koja isti mora da iznese. Ovog puta Dilara look bio je pogodak koji je Úrsulu Corberó čak i u YSL nedelji uspeo da smesti na prvo mesto našeg ovonedeljnog, ujedno i prvog Outfit of the Week.

When Dilara meets Aquazzura.

Pod veštom palicom Helena Tejedor, Úrusla Corberó pojavila se u outfitu koje je upravo ono što nam je poslednje vreme falilo u modi. Iste ili slične stilske ideologije i nemaštovit modni identitet nešto je čemu svedočimo u poslednje vreme, a da moda pre svega treba da fun&creative premisa je dobro poznata španskoj stilistkinji. Ona je nešto što je našoj redakciji poznato kao hypebeast gone couture primenila u praksi i u fokusu Ursulinog stajlinga stavila Dilara Fındıkoğlu haljinu koju je ukombinovala sa suknjoj stvarajući dvodimenzionalni look. Celokupni outfit ukombinovala je Aquazzura štiklama i Coperni tašnom. Nekonvencionalno, zaigrano i definitivno nešto drugačije – pridevi su kojima bismo opisali prvi [ od mnogih ] Outfit of the Week.

Pored želje da ga i sami ponesemo, razlog više zašto je titulu našeg novog modnog pionira ponela upravo Ursula leži u činjenici da je kod igrice zvana moda pored stilizovanja jednako bitno i ko outfit nosi. A Ursula meets Dilara je kombinacija koju želimo da vidimo još neki put.

/ @sharonlopez /
/ @sharonlopez /
/ @ursulolita /
/ @ursulolita /

Foto. Instagram @ursulolita / @sharonlopez

Učitati još
Zatvori